Noua generatie Kia Cee'd a iesit in premiera in teste

  • Cea de-a treia generatie a Kiei Cee'd a iesit in premiera in teste
  • Aceasta va imprumuta mai multe elemente de la modelul i30
  • Noua Kia Cee'd va debuta cel mai probabil la Salonul Auto de la Frankfurt de anul viitor
Distribuie pe Facebook

Viitoarea generatei a Kiei Cee'd a fost surprinsa pentru prima data in timp ce era testata pe drumurile publice. Aceasta va imprumuta mai multe detalii de la modelul i30 si este asteptata sa debuteze la Salonul Auto de la Frankfurt de anul viitor.

Fotografii spion au surprins in premiera ceea ce pare a fi noua generatie a Kiei Cee'd, aflata in acest moment in primele stadii de dezvoltare. Acest prim set de imagini nu dezvaluie prea multe detalii de design, insa stim ca noul Cee'd va prelua mai multe elemente de la modelul i30, precum gama de motorizari, sistemele de siguranta si tehnologia de ultima ora.

2018 Kia Cee'd

Se poate totusi observa o grila frontala caracteristica constructorului sud-coreean de automobile, luminile de zi cu LED, dar si dimensiunile generale mai mari, sustinute in special de portierele spate mai lungi.

2018 Kia Cee'd2018 Kia Cee'd

Asa cum spuneam, gama de motorizari o va imprumuta de la noua generatie i30, prezentata recent la Salonul Auto de la Paris. Asadar, viitorul Cee'd va veni cu un propulsor turbo de 1.0 litru si 120 de cai putere, cu cel de 1.4 litri de 100 de cai, si cu un agregat nou, de 1.4 litri turbo T-GDI, care va dezvolta 140 de cai putere si 242 Nm cuplu.

2018 Kia Cee'd

Cei care prefera motoarele diesel, nu vor avea de unde alege, deoarece compacta sud-coreeana va oferi numai unitatea CRDi de 1.6 litri, in trei versiuni de putere: 95, 110 si 136 de cai putere. Acesta din urma reprezinta varful de gama si propune un cuplu motor deloc de neglijat, de 300 Nm.

2018 Kia Cee'd

In functie de alegerea facuta, aceste propulsoare vin conectate fie unei transmisii manuale, fie uneia automate cu dublu ambreiaj si sapte trepte.

2018 Kia Cee'd

Cea de-a treia generatie a Kiei Cee'd este asteptata sa debuteze la Salonul Auto de la Frankfurt de anul viitor, insa daca prototipul nu va fi terminat la timp, sud-coreenii ar putea sa amane momentul pana la Salonul Auto de la Geneva.

2018 Kia Cee'd

2018 Kia Cee'd

2018 Kia Cee'd

2018 Kia Cee'd

2018 Kia Cee'd

2018 Kia Cee'd

Sursa foto: autoevolution

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze 2018 Kia Cee'd
mai multe