Noua Honda Civic Tourer, surprinsa in primele imagini spion

Noua Honda Civic Tourer, surprinsa in primele imagini spion
Dezvaluita sub forma de concept in cadrul Salonului Auto de la Geneva din aceasta primavara, noua Honda Civic Tourer a fost surprinsa pentru prima oara in teste, modelul japonez antrenandu-se pentru mult asteptatul sau debut din cadrul showroom-urilor europene, ce va avea loc inainte de sfarsitul acestui an.
Distribuie pe Facebook

Cererea pentru modelele break a crescut simtitor in ultima perioada de timp, clientii europeni optand tot mai des pentru acest gen de automobil. Drept urmare, japonezii de la Honda vor sa profite de aceasta situatie si sa-si faca intrarea in segmentul break-urilor de clasa compacta prin modelul Civic Tourer, prefatat de conceptul cu acelasi nume dezvaluit in cadrul Salonului Auto de la Geneva din primavara acestui an.

Honda Civic Tourer - Poze Spion

Din pacate, automobilul constructorului nipon nu va sosi in showroom-urile de pe Batranul Continent mai devreme de sfarsitul acestui an, iar primele fotografii spion cu versiunea de serie a conceptului Honda Civic Tourer nu ne ofera prea multe detalii cu privire la designul adoptat de modelul japonez. Cu toate acestea, in cazul in care reteta utilizata de conceptul nipon va trece neschimbata la varianta de serie, atunci va fi imposibil ca Honda Civic Tourer sa nu genereze un impact urias in lumea auto.

Honda Civic Tourer - Poze Spion

De asemenea, ar fi interesant de aflat si propulsoarele pe care constructorul japonez le va instala sub capota viitorului sau model, insa pana ce aceste informatii vor deveni oficiale ramane sa presupunem ca noua Honda Civic Tourer va fi disponibila cu aceeasi gama de motorizari - formata din motoare in patru cilindri, diesel si pe benzina, precum versiunea hatchback.

Honda Civic Tourer - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Honda Civic Tourer - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 9 Aprilie 2013