Noua Kia EV9, surprinsa complet necamuflata in teste. Cel mai mare SUV cu propulsie electrica al sud-coreenilor arata ca o naveta spatiala

Noua Kia EV9, surprinsa complet necamuflata in teste. Cel mai mare SUV cu propulsie electrica al sud-coreenilor arata ca o naveta spatiala
  • Noua Kia EV9, surprinsa complet necamuflata in teste
  • Cel mai mare SUV cu propulsie electrica al sud-coreenilor arata ca o naveta spatiala
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial ar putea avea loc chiar pe parcursul lunii martie. Potrivit ultimelor zvonuri si speculatii.

Kia pregateste, in aceste zile, lansarea unui nou automobil cu propulsie suta la suta electrica, varianta de serie a impresionantului concept prezentat publicului larg sub numele de EV9 fiind filmata recent, cu numai cateva saptamani inaintea potentialei sale premiere mondiale, complet necamuflata. Finisat intr-o nuanta electrizanta de bleu, extrem de asemanatoare celei propuse de prototipul dezvelit in urma cu mai bine de-un an, cu ocazia celebrului Salon International de la Los Angeles din 2021, respectivul model se remarca in special prin dimensiunile generoase ale caroseriei, lista atractiilor principale fiind asteptata sa culmineze cu o lungime de aproximativ 4.9 metri, sugereaza nenumarate surse.

Reteta caracteristica departamentului exterior continua, la prima vedere, cu un set de jante finisate in doua culori contrastante, multiple priviri urmand sa atraga insa si luminile de zi sau stopurile cu design unic. Interiorul nu ramane, la momentul de fata, decat un mister de proportii, cu mentiunea ca viitorii cumparatori ar trebui sa se bucure, odata ajunsi in cabina, si de o pereche de displayuri supradimensionate, unul dedicat ceasurilor de bord digitale, altul specific sistemului de infotainment de ultima generatie, de scaune multifunctionale, cu actionare electrica, incalzire, plus ventilatie, de instalatie audio de inalta fidelitate, marca Harman Kardon, climatizare cu reglare automata, lumini ambientale etc.

O alta mare necunoscuta consta in fisa tehnica, cu precizarea ca versiunea de serie a spectaculosului concept cunoscut sub denumirea de EV9 ar putea fi vanduta de sud-coreenii de la Kia si intr-o savoare cu doar un singur motor electric, de aproape 200 CP, instalat la nivelul puntii spate. Lista cu optiuni va culmina, cel mai probabil, cu un sistem de propulsie format, de aceasta data, din doua unitati diferite, solutia cu pricina traducandu-se printr-o putere de 400 de cai, conform ultimelor zvonuri si speculatii, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, cu pedala de acceleratie blocata la podea, intr-un interval de timp deloc neglijabil, mai mic de 5.5 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 10 Martie 2023