Noua masina de la BMW, surprinsa pentru prima oara in teste. Aceasta a fost fotografiata cu un ecran curbat urias in bord

Noua masina de la BMW, surprinsa pentru prima oara in teste. Aceasta a fost fotografiata cu un ecran curbat urias  in bord
  • Noua masina de la BMW, surprinsa pentru prima oara in teste
  • Aceasta a fost fotografiata cu un ecran curbat urias in bord
Distribuie pe Facebook

Data lansarii oficiale nu reprezinta, la momentul de fata, decat un mare mister, anumite voci sugerand insa ca premiera mondiala ar putea avea loc pana la sfarsitul anului 2022.

O motorizare turbo cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri, un total de 374 de cai putere si doar 4.3 secunde pentru sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Sunt specificatiile celui mai performant Seria 2 Coupe din prezent, comercializat de BMW sub denumirea de M240i xDrive.

Situatia se va schimba insa in perioada urmatoare de timp, inginerii constructorului cu sediul in Munchen lucrand din greu, zilele acestea, la testarea si setarea viitoarei generatie a variantei botezate M2.

BMW M2 Coupe - Poze spion

BMW M2 Coupe - Poze spion

Fotografiata, de curand, pe strazile Germaniei, respectiva versiune pare sa ascunda sub camuflajul omniprezent la nivelul caroseriei cu numai doua portiere in dotare si o pereche de spoilere agresiv stilizate, si un set de praguri proeminente, si o grila noua a radiatorului. Si un eleron pentru portbagaj.

Lista ingredientelor care vor compune reteta de la exterior ar trebui sa cuprinda si jante din aliaj de dimensiuni generoase, pe cand meniul caracteristic cabinei scoate la iveala un display curbat urias.

Sub capota, urmatoarea generatie a masinii oferite sub numele de BMW M2 Coupe ar putea gazdui un propulsor cu sase cilindri in linie, doua turbine si capacitatea de trei litri. Imptrumutat de la actualul M4, acesta va lucra alaturi de o cutie manuala sau automata, pentru a livra puntii spate peste 410 CP.

BMW M2 Coupe - Poze spion

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 26 Mai 2022