Noua masina de la Honda a ajuns mai devreme pe internet. Japonezii nu au mai vandut niciodata acest model

Noua masina de la Honda a ajuns mai devreme pe internet. Japonezii nu au mai vandut niciodata acest model
  • Noua masina de la Honda a ajuns mai devreme pe internet
  • Japonezii nu au mai vandut niciodata acest model
Distribuie pe Facebook

Proiectata special pentru piata din China, respectiva creatie ar trebui sa isi intampine cumparatorii, potrivit ultimelor zvonuri si speculatii, alaturi de un motor cu 204 CP. Alimentat de o baterie de 68.8 kWh.

Cea de-a doua jumatate a anului 2024 va marca debutul unui nou automobil marca Honda, celebrul producator japonez de masini pregatind, zilele acestea, lansarea primului E:NS2 din istorie. Un SUV cu alura de fastback, autoturismul cu pricina iese numaidecat in evidenta prin design-ul nonconformist, tip bumerang, al luminilor de zi.

Destinata exclusiv pietei din China, respectiva creatie se va mai remarca, la nivelul departamentului exterior, atat prin aripile sculptate atent, cat si prin stopurile unite cu banda iluminata. La interior, de partea cealalta a portierelor, modelul mentionat anterior ar trebui sa includa si ceasuri de bord digitale, scaune incalzite, o instalatie de climatizare automata, pe doua zone, a temperaturii.

Noul E:NS2 va fi livrat, conform ultimelor informatii si detalii neoficiale, in compania unui sistem de propulsie complet electric, ce va combina o unitate de 204 CP cu un acumulator de 68.8 kWh. La momentul actual, timpul specific probei 0-100 km/h nu ramane, similar valoarii caracteristice autonomiei totale, decat o necunoscuta si un mister.

Honda E:NS2 - Poze spion

Honda E:NS2 - Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 29 Ianuarie 2024