Noua masina de la Mercedes e la ani lumina in fata rivalilor. Imagini in premiera din cabina limuzinei germane de lux

  • Noul Mercedes GLE a fost surprins complet necamuflat la interior
  • SUV-ul companiei germane scoate la iveala doua ecrane uriase
  • Premiera mondiala va avea loc inainte de sfaristul acestui an
Distribuie pe Facebook

Doua display-uri uriase in fata, scaune cu reglare electrica in spate si o instalatie audio care promite sa incante toti pasagerii. Sunt doar cateva dintre noutatile propuse de urmatoarea generatie a modelului Mercedes GLE-Class.

Chiar daca au mai ramas cateva luni bune pana la prima lui aparitie in public, noul Mercedes GLE nu pare sa mai prezinte si reprezinte la momentul de fata niciun secret pentru nimeni.

Mai ales dupa ultimele fotografii spion realizate in China, acolo unde un prototip al viitorului SUV german a fost surpris partial camuflat la exterior si, in acelasi timp, complet necamuflat la interior.

Partea cea mai interesanta vine, evident, din cabina si culmineaza cu modul in care a fost restilizata plansa de bord, principala noutate constand in aparitia a doua display-uri de 12.3 inch fiecare.

Mercedes GLE - Noi poze spion

Mercedes GLE - Noi poze spion

Mercedes GLE - Noi poze spion

Tot la capitolul surprize majore putem include, fara niciun fel de problema, si gurile de ventilatie de la nivelul consolei centrale - prezente, ca in cazul actualei Clase E, in numar de patru.

Spre deosebire de modelul pe care il va inlocui inainte de sfarsitul acestui an, noul Mercedes GLE mai prezinta si o bancheta spate cu reglare electrica, plus un sistem audio de la Burmester.

In ceea ce priveste partea tehnica, viitorul SUV german este asteptat in showroom-uri alaturi de motorizari proaspete, de ultima ora, dintre care unele cu sase cilindri si tehnologie 48V.

Disponibila alaturi de indicativul 63 AMG, versiunea din varful gamei se va baza in continuare pe serviciile unui propulsor V8 bi-turbo, cu mentiunea ca vechiul 5.5 va fi inlocuit de un 4.0.

Chiar si asa, scaderea capacitatii cilindrice nu va afecta deloc puterea maxima a motorului, clientii urmand a avea de-aceasta data la dispozitie peste 600 CP pentru o experienta de top.

Mercedes GLE - Noi poze spion

Mercedes GLE - Noi poze spion

Mercedes GLE - Noi poze spion

Mercedes GLE - Noi poze spion

Mercedes GLE - Noi poze spion

Sursa Foto: CarNewsChina

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Mercedes GLE - Noi poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 16 August 2018