Noua masina de la Mini, surprinsa in teste cu interiorul la vedere. Pozele pe care britanicii le vor sterse de urgenta de pe internet

Noua masina de la Mini, surprinsa in teste cu interiorul la vedere. Pozele pe care britanicii le vor sterse de urgenta de pe internet
  • Noua masina de la Mini, surprinsa in teste cu interiorul la vedere
  • Pozele pe care britanicii le vor sterse de urgenta de pe internet
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala a fost programata abia pentru 2023 - conform ultimelor zvonuri si speculatii.

Prezentata publicului larg in urma cu circa cinci ani si jumatate, actuala generatie a masinii comercializate de Mini sub denumirea de Countryman se apropie - cu pasi repezi, de ziua in care va parasi definitiv, pentru totdeauna, linia de asamblare. Dar britanicii nu vor renunta la celebra gama construita pe aceeasi arhitectura precum BMW X1 - ba dimpotriva.

Urmatoarea iteratie a respectivei creatii a fost surprinsa - recent, in teste, fotografii spion reusind sa obtina si doua cadre de la interior, singurele capabile, de altfel, sa dezvaluie cateva indicii pretioase cu privire la ingredientele ce vor forma viitoarea reteta de ordin estetic.

Intr-o alta ordine de idei, generatia cu numarul trei a masinii comercializate de Mini sub denumirea de Countryman va oferi - presupunand ca acest prototip se bucura de versiunea finala a design-ului semnat de oficialii britanici, si un ecran central de dimensiuni generoase. Aflat in contrast cu display-ul infim ce va gazdui ceasurile de bord digitale - si configurabile.

Cat despre meniul de la exterior, ultimele zvonuri si speculatii sugereaza o evolutie a liniilor si formelor actuale, viitoarea iteratie a celebrei game construite pe aceeasi arhitectura precum BMW X1 urmand sa creasca insa serios in dimensiuni - cu 200 de milimetri in lungime.

Despre respectiva creatie se mai spune, in zilele noastre, si ca va fi vanduta, pentru prima data, intr-o varianta cu propulsie complet electrica. Acesteia i se va alatura - printre altele, si o configuratie plug-in hybrid, despre care se aude ca va combina un motor alimentat de o baterie de 14.2 kWh cu o unitate turbo in trei cilindri - de 1.5 litri, pentru 326 de cai.

Mini Countryman - Poze spion

Mini Countryman - Poze spion

Mini Countryman - Poze spion

Sursa Foto: MotoringFile

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 10 Martie 2022