Noua masina de la Volkswagen a ajuns mai devreme pe internet. Nemtii nu au mai vandut niciodata acest model

Noua masina de la Volkswagen a ajuns mai devreme pe internet. Nemtii nu au mai vandut niciodata acest model
  • Noua masina de la Volkswagen a ajuns mai devreme pe internet
  • Nemtii nu au mai vandut niciodata acest model
Distribuie pe Facebook

Proiectata special pentru piata din China, respectiva creatie ar trebui sa-si intampine cumparatorii - potrivit ultimelor zvonuri si speculatii, alaturi de un motor cu 231 de cai putere in echipare.

Cea de-a doua jumatate a anului 2024 va marca debutul unui nou automobil marca Volkswagen, celebrul constructor german de autoturisme pregatind, chiar in aceste zile, lansarea primului ID.7 S din istorie. Un sedan cu alura de fastback, modelul in cauza iese numaidecat in evidenta prin linia alungita a plafonului si blocurile optice unite cu banda iluminata.

Volkswagen ID.7 S - Poze spion

Volkswagen ID.7 S - Poze spion

Destinata exclusiv pietei din China, respectiva creatie se va mai remarca - la nivelul departamentului exterior, atat prin aripile proeminente, cat si prin jantele pe 20 de inch, confectionate din aliaj usor, pe cand meniul de la interior ar trebui sa includa, pe langa o tapiterie realizata din piele perforata, ceasuri de bord digitale, functie de masaj pentru scaunele fata, un display central de 15 inch, instalatie audio de inalta fidelitate, semnata de specialistii Harman Kardon.

Acompaniata de o lungime de 5.026 de milimetri si un ampatament care masoara undeva in jurul a 2.966 de milimetri, cea dintai generatie a germanului ID.7 S ofera, conform unor surse familiare cu reteta modelului in cauza, o unitate cu 231 de cai. Putere livrata doar rotilor de pe puntea spate, de unde si un 0 - 100 de kilometri pe ora in peste 7.0 secunde.

Volkswagen ID.7 S - Poze spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Volkswagen ID.7 S - Poze spion
mai multe