Noua masina de la Volkswagen a ajuns mai devreme pe internet. Nemtii nu au mai vandut niciodata acest model

Noua masina de la Volkswagen a ajuns mai devreme pe internet. Nemtii nu au mai vandut niciodata acest model
  • Noua masina de la Volkswagen a ajuns mai devreme pe internet
  • Nemtii nu au mai vandut niciodata acest model
Distribuie pe Facebook

Insotita de un sistem de propulsie 100% electric, reteta mentionata si anterior isi va intampina cumparatorii - odata ajunsa in showroom-uri, spre vanzare, alaturi de un total sinonim cu pana la 340 de cai putere.

Clubul destinat automobilelor pe baterii se va imbogati, in urmatoarea perioada de timp, cu o noua optiune, nemtii de la Volkswagen fiind asteptati sa lanseze, pana la sfarsitul anului 2024, primul ID.UNYX din istoria companiei. Destinat exclusiv pietei din China, respectivul produs, ce va fi asamblat alaturi de JAC, se remarca in special prin design-ul extrem de familiar, inspirat de actualul Cupra Tavascan, al caroseriei, acolo unde lista atractiilor principale cuprinde nu numai faruri, ci si stopuri unite cu banda iluminata.

Volkswagen ID.UNYX - Poze Spion

Meniul specific departamentului exterior continua atat cu numeroase elemente de culoare neagra, cat si cu un set de jante finisate in doua culori contrastante, in timp ce interiorul ramane, la momentul de fata, doar o mare necunoscuta, cu precizarea ca din cabina nu ar trebui sa lipseasca, pe langa deja banala pereche de display-uri color de dimensiuni diferite, nici scaunele actionate electric - cu functii de incalzire, racire, masaj, sau instalatia de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Destinat exclusiv pietei din China, primul ID.UNYX din istorie se va mai putea lauda, daca este sa dam crezare zvonurilor, si cu doua versiuni de motorizare, varianta de baza bucurandu-se de prezenta unui motor cu 231 CP pe rotile spate. Acelasi SUV cu alura de Fastback, ce masoara, asa cum dezvaluie fisa cu caracteristici tehnice, 4.663 de milimetri in lungime si 2.766 mm in ampatament, mai ofera o configuratie acompaniata de doua unitati de propulsie pentru un total de 340 de cai putere, pe ambele punti.

Volkswagen ID.UNYX - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 22 Martie 2024