Noua masina de la Volkswagen a iesit pe strazi camuflata in Opel. FOTO ca sa te convingi si singur

Noua masina de la Volkswagen a iesit pe strazi camuflata in Opel. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Noua masina de la Volkswagen a iesit pe strazi camuflata in Opel
  • Este vorba despre ID.4, primul crossover pe baterii din Wolfsburg
  • Premiera mondiala va avea aparent loc in luna februarie a anului 2020
Distribuie pe Facebook

O prima aparitie publica a crossover-ului ID.4, in forma sa finala, ar putea avea loc chiar la inceputul anului viitor, potrivit mai multor informatii neoficiale.

Cunoscuta in lume sub acronimul ID, noua familie de modele electrice de la Volkswagen este pe cale sa primeasca un al doilea membru. Urmand a fi comercializat sub denumirea ID.4, primul crossover pe baterii din Wolfsburg va debuta oficial peste doar doua luni, in februarie 2020, anunta ultimele zvonuri.

Intre timp, automobilul prefigurat de conceptul ID. Crozz a fost surprins in teste complet camuflat, ascunzandu-se sub o caroserie care aduce aminte de... o masina de la Opel, daca iti vine sa crezi.

Daca partea vizuala ramane momentan un mister, nu la fel se poate spune si atunci cand vine vorba despre pachetul tehnic pregatit de noul Volkswagen ID.4. Potrivit mai multor informatii neoficiale, primul crossover pe baterii din Wolfsburg va fi construit pe aceeasi platforma modulara MEB precum hatchback-ul ID.3.

Similaritatile vor continua, cel mai probabil, la nivel de motorizari, inclusiv automobilul prefigurat de conceptul ID. Crozz fiind asteptat in showroom-uri, la vanzare, in diferite configuratii.

Totusi, spre deosebire de primul membru al familiei de modele electrice de la Volkswagen, noul ID.4 este asteptat sa pluseze cu o versiune echipata cu doua motoare si un sistem de tractiune integrala. In functie de varianta aleasa, primul crossover pe baterii din Wolfsburg ar putea oferi o autonomie de pana la 550 km.

VW ID.4 - Poze Spion

VW ID.4 - Poze Spion

VW ID.4 - Poze Spion

VW ID.4 - Poze Spion

VW ID.4 - Poze Spion

VW ID.4 - Poze Spion

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze VW ID.4 - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 26 Noiembrie 2019