Noua Octavia RS a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care sefii Skoda le vor sterse imediat!

Noua Octavia RS a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care sefii Skoda le vor sterse imediat!
  • Noua Octavia RS a ajuns mai devreme pe internet
  • Sportiva celor de la Skoda ni se arata in ambele versiuni de caroserie
  • Gama de motorizari va include trei optiuni diferite
Distribuie pe Facebook

Mai multe fotografii oficiale ale noii Octavia RS au ajuns de curand pe internet, spre disperarea sefilor de la Skoda.

Un sistem de propulsie plug-in hybrid, care combina o unitate 1.4 TSI cu un motor electric si o baterie de 13 kWh. Pentru un total de aproximativ 204 cai putere.

Este cea mai potenta optiune pe care clientii generatiei cu numarul patru a celebrei Skoda Octavia o au la dispozitie la momentul de fata.

Situatia se va schimba insa in urmatoarea perioada de timp. Inginerii companiei pun chiar zilele acestea la punct ultimele detalii legate de versiunea sport RS.

Potrivit celor mai recente informatii ajunse in presa, varianta in cauza va miza la randul ei pe un sistem de propulsie plug-in hybrid.

Aparent, reteta viitoarei Skoda Octavia RS va cuprinde tot o unitate 1.4 TSI si un motor electric cu o baterie de 13 kWh. Va diferi totalul disponibil: 245 CP.

Daca este sa dam crezare zvonurilor, clientii modelului de performanta vor avea la dispozitie si alte optiuni in materie de motorizare.

Intr-o alta ordine de idei, un benzinar turbo cu capacitatea cilindrica de doi litri ar putea oferi la randul lui undeva in jurul a 245 CP. Fara niciun fel de "ajutor" insa.

Nu vor fi lasati deoparte nici fanii unitatilor diesel, inginerii companiei pregatind un propulsor care sa dezvolte 200 CP, spun unele voci.

Lista cu ingrediente magice a noii Skoda Octavia RS va continua, ca de fiecare data, de altfel, cu diferite elemente vizuale specifice. Atat interioare, cat si exterioare.

O parte dintre acestea ni se arata chiar in urmatoarele fotografii, care surprind caroseria in patru si cinci usi a modelului de performanta.

Skoda Octavia RS - Primele poze

Skoda Octavia RS - Primele poze

Skoda Octavia RS - Primele poze

Skoda Octavia RS - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 29 Ianuarie 2020