Noua Toyota Supra arata ca un BMW la interior. FOTO ca sa te convingi si singur

Noua Toyota Supra arata ca un BMW la interior. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Toyota a adus noua Supra la Festivalul de Viteza de la Goodwood
  • La fata locului au sosit si fotografii spion, care au pozat interiorul
  • Sportiva japoneza imprumuta mai multe elemente de la modelele BMW
Distribuie pe Facebook

Volanul in trei spite, comenzile sistemului de climatizare si joystick-ul de la nivelul tunelului central sunt doar trei dintre elementele care ne duc cu gandul la automobilele companiei bavareze.

Organizata chiar zilele acestea, editia cu numarul 25 a celebrului Festival de Viteza de la Goodwood a marcat una dintre primele aparitii in public ale noii Toyota Supra. Mult anticipata sportiva a companiei japoneze a sosit insa la fata locului complet camuflata, atat la interior, cat si la exterior.

Din fericire, privirile agere ale fotografiilor spion au reusit sa surprinda trei cadre extrem de interesante cu cabina masinii construite pe platforma viitorului Z4, care scot la iveala si alte detalii imprumutate de la automobilele marcii BMW. Volanul in trei spite este doar un prim exemplu.

Comenzile sistemului de climatizare, atat cat se vad ele, levierul schimbatorului de viteze, dar si joystick-ul de la nivelul tunelului central, toate aceste elemente ne duc la randul lor cu gandul la modelele bavarezilor. De altfel, producatorul din Munchen va furniza inclusiv motorizarea noii Supra.

Asa cum precizam inclusiv anterior, mult anticipata sportiva a japonezilor de la Toyota va adopta in compartimentul motor o unitate cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri din familia TwinPower Turbo, care dezvolta undeva in jurul a 340 CP. Cuplul maxim: aproximativ 450 Nm.

Spre deosebire de generatia anterioara, noua Supra va fi disponibila la vanzare numai intr-o versiune cu transmisie automata, oferita alaturi de padele montate in spatele volanului. Potrivit ultimelor zvonuri, aceasta solutie se va traduce printr-un sprint de la 0 la 100 km/h in doar 3.8 secunde.

In cazul in care sefii Toyota nu se razgandesc, mult anticipata sportiva a companiei japoneze va debuta in premiera mondiala abia anul viitor. Chiar daca nu este nimic oficial la momentul de fata, clientii vor avea de platit pentru un astfel de exemplare undeva in jurul a 63.500 de dolari.

Toyota Supra - Interior

Toyota Supra - Interior

Toyota Supra - Interior

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 13 Iulie 2018