Noua Toyota Supra surprinsa indeaproape intr-o benzinarie din Germania

  • Noua Toyota Supra a fost surprinsa intr-o benzinarie
  • Gama de motorizari ramane inca necunoscuta
  • Este asteptata sa debuteze cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo
Distribuie pe Facebook

Prototipul sportivei japoneze a fost surprins intr-o benzinarie din Germania, dandu-ne pentru prima data ocazia sa o vedem indeaproape. Toyota va aduce noua Supra la Salonul Auto de la Tokyo din decembrie, urmand ca versiunea de productie sa fie prezentata pe parcursul anului viitor.

Noua Toyota Supra este fara indoiala una dintre cele mai asteptate masini din lume, de aceea este de inteles numarul mare de fotografii spion si video-uri in care apare succesoarea legendarei Mk4. Pana acum am vazut-o din toate unghiurile, insa niciodata atat de aproape ca si in cele mai recente imagini, surprinse intr-o benzinarie din Germania.

2018 Toyota Supra- poze spion

Prototipul este in continuare acoperit in totalitate de camuflaj, iar elementele false de caroserie inca pot fi vazute in special in partea din spate. Chiar si asa, plafonul pare deja finalizat, si asa cum am mai spus, este identic cu cel prezentat de conceptul FT-1. In acelasi timp, forma blocurilor de lumini pare si ea definitiva, insa farurile si stopurile propriu zise sunt mai mult ca sigur provizorii.

2018 Toyota Supra- poze spion

Partea frontala iese in evidenta datorita formei proeminente, dar si a celor 3 prize de aer din partea inferioara a barei. Forma spatelui ramane deocamdata sub semnul intrebarii din cauza acelor elementele false de caroserie, insa din cate se pare, cele doua iesiri ale sistemului de evacuare vor fi regasite si pe versiunea de productie.

2018 Toyota Supra- poze spion

Gama exacta de motorizari ramane inca necunoscuta, insa unele voci sustin ca versiunea de baza va fi propulsata de un agregat pe benzina de 2.0 litri turbo, capabil de 255 de cai putere. Varful de gama ar urma sa beneficieze fie de o unitate turbo V6, de 3.0 litri si maxim 340 de cai putere, fie de un motor hibrid de 2.5 litri, a carui putere nu a fost dezvaluita.

2018 Toyota Supra- poze spion

Noua Toyota Supra este asteptata sa renunte de tot la camuflaj cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo din octombrie, insa o versiune de productie va fi prezentata pe parcursul anului viitor, cel mai probabil in a doua jumatate.

2018 Toyota Supra- poze spion

2018 Toyota Supra- poze spion

2018 Toyota Supra- poze spion

2018 Toyota Supra- poze spion

2018 Toyota Supra- poze spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze 2018 Toyota Supra- poze spion
mai multe