Noul AUDI RS Q8 surprins in premiera fara pic de camuflaj. Cum arata SUV-ul de performanta al nemtilor

  • Surprins in premiera fara camuflaj
  • Ar putea fi lansat luna viitoare la Frankfurt
  • Motor V8 twin-turbo pe benzina
Distribuie pe Facebook

Fotografii spion au reusit sa surprinda pe camera un prototip necamuflat al noului Audi RS Q8. SUV-ul de performanta din Ingolstadt ar putea debuta in luna septembrie cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

Constructorul german de automobile a lansat in luna iunie a acestui an versiunea sportiva a modelului Q8. Este vorba despre SQ8, un SUV coupe echipat cu un propulsor V8 biturbo diesel de 4.0 litri care functioneaza alaturi de un sistem mild-hybrid.

Audi RS Q8 poze spion

Versiunea de performanta RS se mai lasa putin asteptata, cele mai multe voci sustinand ca urmeaza sa facem cunostinta cu aceasta pana la finalul lui 2019; sunt sanse mari sa se intample chiar luna viitoare, atunci cand Salonul Auto de la Frankfurt isi deschide portile.

Audi RS Q8 poze spion

Aceasta ipoteza este intarita si de acest prototip surprins in teste, complet necamuflat, pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife. Grafica specifica diviziei Audi Sport este insa la locul ei, dar nu poate ascunde particularitatile de design ale noului RS Q8.

Audi RS Q8 poze spion

Ne referim aici la prizele de aer supradimensionate din spoiler-ul fata, la pragurile redesenate, la jantele cu model unic si la bara spate cu difuzor de aer generos si cu cele doua terminatii, ovale, ale sistemului de evacuare specifice modelelor RS.

Audi RS Q8 poze spion

Interiorul va fi caracterizat de elemente sportive, inclusiv scaune cu sustinere laterala, si foarte multe materiale usoare, cum ar fi fibra de carbon.

Daca actualul Audi SQ8 ascunde un V8 diesel sub capota, versiunea RS Q8 este echipata tot cu un V8 twin-turbo de 4.0 litri, dar pe benzina. Este aceeasi unitate care propulseaza Lamborghini-ul Urus.

Audi RS Q8 poze spion

Numai ca in cazul lui RS Q8, motorul va fi recalibrat pentru a dezvolta circa 600 de cai putere pentru a nu fura din clientii celui de-al doilea SUV din istoria producatorului din Sant'Agata Bolognese.

Audi RS Q8 poze spion

Audi RS Q8 poze spion

Audi RS Q8 poze spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Audi RS Q8 poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 21 August 2019