Noul BMW M5 si-a intins cei peste 600 de cai pe Nurburgring. Camuflajul incepe sa dispara

Noul BMW M5 si-a intins cei peste 600 de cai pe Nurburgring. Camuflajul incepe sa dispara
  • Noul M5 a fost surprins in teste
  • Debuteaza in Septembrie la Frankfurt
  • Propulsorul V8 va dezvolta peste 600 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Prototipul noului BMW M5 a fost surprins pe celebrul circuit Nurburgring Nordschleife. De aceasta data sedan-ul a renuntat la o parte din camuflaj si se pregateste sa debuteze oficial cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din septembrie.

Constructorul bavarez de automobile a scos super-sedan-ul la cateva ture pe unul dintre cele mai dificile circuite din lume, legendarul Nurburgring Nordschleife. Noul M5 a fost dezvoltat in totalitate pe cei 20.8 kilometri, asa ca putem spune fara nicio problema ca este circuitul sau de casa.

2018 BMW M5

Spre deosebire de celelalte dati, prototipul a mai renuntat la o parte din camuflaj asa ca se poate observa mai bine noua bara fata cu prizele de aer supradimensionate, aripile evazate, capacele oglinzilor caracteristice gamei M, spoiler-ul discret montat deasupra portbagajului, plafonul din fibra de carbon sau difuzorul de aer.

2018 BMW M5

Acestora li se mai adauga un set de jante mai mari, frane performante, o suspensie M care micsoreaza garda la sol si imbunatateste manevrabilitatea, dar si un sistem de evacuare cu patru iesiri.

2018 BMW M5

Sub capota noului M5 se va regasi un propulsor V8 de 4.4 litri, bi-turbo, care potrivit celor mai recente informatii, va dezvolta peste 600 de cai putere. Pentru prima data in istoria bavarezilor super-sedan-ul va veni exclusiv cu tractiune integrala xDrive, insa zvonurile vorbesc despre un mod de condus care sa trimita majoritatea puterii puntii spate, in cazul in care soferul vrea ceva mai multa sportivitate.

2018 BMW M5

Modelul bavarezilor va beneficia de o transmisie automata cu opt rapoarte si dublu-ambreiaj, care il va ajuta sa atinga 100 de km/h in doar 3.6 secunde. Acest interval ar urma sa scada pana la 0.2 secunde in cazul unui viitor Competition Package.

2018 BMW M5

Noul BMW M5 urmeaza sa renunte de tot la mister cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din septembrie, iar vanzarile vor debuta cel mai probabil la inceputul lui 2018.

2018 BMW M5

2018 BMW M5

2018 BMW M5

2018 BMW M5

2018 BMW M5

Sursa foto: autoevolution

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze 2018 BMW M5
mai multe