Noul BMW Seria 3 - Primele imagini cu interiorul!

Noul BMW Seria 3 - Primele imagini cu interiorul!
Desi au mai ramas numai trei zile pana la dezvaluirea oficiala a noului BMW Seria 3, ziua de astazi ne ofera primele fotografii cu interiorul viitoarei generatii a modelului bavarez. Din nefericire, vorbim de imagini spion, de o calitate destul de slaba.
Distribuie pe Facebook

Constructorul bavarez a anuntat astazi ca noua generatie a sedanului Seria 3 va debuta oficial peste numai trei zile, pe data de 14 octombrie, in cadrul unui eveniment organizat la complexul BMW Welt. Din fericire, pe langa aceasta veste, ziua de astazi ne-a adus si primele fotografii cu interiorul celebrului model german - fotografii care, din pacate, nu se bucura de cea mai buna calitate sau cea mai inalta rezolutie.

Noul BMW Seria 3 - Primele imagini cu interiorul!

Cu toate acestea, putem trece in revista cateva observatii interesante. Pentru inceput, viitorul BMW Seria 3 Sedan se va bucura de un interior complet nou, al carui bord prezinta numeroase influente preluate de la recent-lansata Serie 1 F20. De asemenea, ne putem astepta si la o crestere a calitatii materialelor, peisajul urmand a fi completat de insertiile de aluminiu sau accentele de lemn - in functie de doleantele viitorilor clienti. In plus, din meniu nu va lipsi nici sistemul iDrive, care va afisa toate informatiile prin intermediul unui ecran pozitionat in partea superioara a bordului.

Noul BMW Seria 3 - Primele imagini cu interiorul!

In ceea ce priveste primul contact cu publicul, acesta ar putea avea loc chiar luna viitoare, in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 11 Octombrie 2011