Noul BMW Seria 4 a ajuns mai devreme pe internet. Automobilul bavarez are doua ecrane uriase la interior

Noul BMW Seria 4 a ajuns mai devreme pe internet. Automobilul bavarez are doua ecrane uriase la interior
  • Noul BMW Seria 4 a ajuns mai devreme pe internet
  • Automobilul bavarez are doua ecrane uriase la interior
  • Debutul oficial va avea loc in cursul anului 2020
Distribuie pe Facebook

Viitoarea generatie modelului care concureaza cu Audi A5 ar putea debuta oficial la inceputul decadei urmatoare, daca cele mai recente zvonuri se adeveresc.

Lansat pe piata in urma cu mai bine de cinci ani, primul Seria 4 din istoria BMW se apropie cu pasi repezi de varsta pensionarii. Un nou coupe bavarez de clasa medie se afla insa deja in teste, fotografii spion reusind obtina zilele acestea cateva cadre extrem de clare de la interior.

Asa cum era de asteptat, viitoarea generatie a modelului care concureaza cu Audi A5 imprumuta numeroase elemente de la actualul Seria 3, inclusiv plansa de bord cu doua ecrane uriase.

BMW Seria 4 - Poze interior

Similaritatile continua la nivelul gurilor de ventilatie, instalatiei de climatizare, dar si tunelului central. De fapt, intre cele doua nu exista nicio diferenta majora, cu exceptia banchetei spate - pentru doar doua persoane in cazul automobilului cu numai doua portiere in dotare.

O concluzie similara va putea fi trasa inclusiv atunci cand gama de motorizari va deveni principalul subiect de discutie, noul BMW Seria 4 urmand a prelua motoarele actualului Seria 3.

Drept urmare, viitoarea generatie a modelului care concureaza cu Audi A5 va pune la bataie diferite unitati turbo pe benzina si motorina, unele cu patru cilindri in linie, altele de tip I6. Ramane insa de vazut daca daca automobilul bavarez va miza si pe sisteme de propulsie hibride.

Un oarecare mister ramane si continutul pachetului estetic sau, mai corect spus, cat de mare va fi grila pe care designerii companiei o vor instala de aceasta data in partea din fata a caroseriei.

Potrivit ultimelor zvonuri, noul BMW Seria 4 va debuta in mod oficial in cursul anului viitor, mai intai intr-o versiune Coupe. Variantele Convertible si Gran Coupe vor ajunge in showroom-uri la cateva luni distanta, urmate de configuratiile de top comercializate sub indicativul M.

BMW Seria 4 - Poze interior

BMW Seria 4 - Poze interior

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 12 Noiembrie 2019