Noul BMW Seria 7 ne arata ceasurile sale de bord partial digitale

Noul BMW Seria 7 ne arata ceasurile sale de bord partial digitale
  • Urmatorul BMW Seria 7 va avea parte de ceasuri partial digitale
  • Limuzina bavareza se va bucura inclusiv de un nou sistem iDrive
  • Surprizele vor continua cu contructia din carbon si magneziu
Distribuie pe Facebook

Chiar daca cel mai probabil incearca din rasputeri, bavarezii de la BMW nu par sa se descurce deloc atunci cand vine vorba despre pastrarea sub copertina a noului Seria 7.

Dupa ce a fost surprinsa complet necamuflata la nivel de exterior, urmatoarea generatie a limuzinei de lux din Munchen ne dezvaluie astazi si cateva dintre elementele pe care le vom intalni la nivelul interiorului sau.

Iar acum ne referim in special la ceasurile de bord care, spre deosebire de cele ce echipeaza ultimul Mercedes S-Class, vor fi doar partial digitale. In plus, tot cu aceasta ocazie putem descoperi si design-ul volanului caracteristic noului BMW Seria 7.

Noutatile referitoare la departamentul tehnic au intarziat sa apara, drept pentru care tinem sa readucem aminte de mai vechile zvonuri care dau ca sigura aparitia unei constructii ultra-usoare, ce combina aluminiul, magneziul si fibra de carbon pentru un minus de cateva sute de kg.

Cat despre optiunile de motorizare, se pare ca versiunile clasice pe benzina si motorina vor face si de-aceasta data legea, insa nu ar fi exclus ca meniul propus de urmatoarea generatie a limuzinei de lux din Munchen sa includa si o varianta plug-in hybrid.

Mai multe informatii si detalii cu privire la noul BMW Seria 7 G11 / G12 vom afla cel mai probabil inainte de sfarsitul acestei veri, pe cand primul contact cu publicul larg este asteptat sa se "consume" in perioada 17 - 27 septembrie - atunci cand se va desfasura editia din acest an a Salonului Auto International de la Frankfurt.

Noul BMW Seria 7 - Ceasuri Bord

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 14 Aprilie 2015