Noul BMW Seria 8 Gran Coupe, in cele mai clare imagini de pana acum. Cum arata coupe-ul bavarez in patru portiere

  • BMW lucreaza la o versiune Gran Coupe a noului Seria 8
  • Mai multe astfel de prototipuri au fost surprinse in teste
  • Lansarea oficiala va avea loc in cursul anului viitor
Distribuie pe Facebook

BMW pune zilele acestea la punct ultimele detalii legate de primul Seria 8 Gran Coupe din istoria companiei. Mai multe prototipuri ale noului coupe bavarez in patru portiere au fost surprins recent complet necamuflate la nivelul partii frontale.

BMW a lansat in vara anului trecut, la aproape doua decenii de la fabricarea ultimului exemplar din seria E31, o noua generatie a legendarului Seria 8. Spre deosebire insa de modelul original, introdus pe piata in 1990, noul coupe de mare lux al companiei poate fi comandat inclusiv intr-o versiune cu plafon retractabil.

Iar acesta nu reprezinta singurul element de noutate absoluta, inginerii testand in prezent chiar si o varianta cu caroserie in patru portiere. Mai multe astfel de prototipuri au fost surprinse de curand in teste, complet necamuflate la nivelul partii frontale, spre deliciul fotografiilor spion.

BMW Seria 8 Gran Coupe - Noi Poze Spion

BMW Seria 8 Gran Coupe - Noi Poze Spion

BMW Seria 8 Gran Coupe - Noi Poze Spion

Asa cum era de asteptat, primul BMW Seria 8 Gran Coupe din istoria companiei va prelua numeroase detalii vizuale de la celelalte doua versiuni, inclusiv controversata grila a radiatorului. Elemente comune vom intalni si in cadrul gamei de motorizari, propulsia urmand a fi asigurata si in cazul de fata de unitati turbo.

De altfel, noua varianta cu caroserie in patru portiere va fi disponibila la vanzare si sub forma unui model de performanta M8, despre care zvonurile spun ca va gazdui in compartimentul motor un benzinar cu opt cilindri in V, doua turbine si capacitatea de 4.4 litri. Plus 600 de cai putere.

Potrivit celor mai recente informatii neoficiale, primul BMW Seria 8 Gran Coupe din istoria companiei va ajunge in showroom-uri inainte de sfarsitul anului 2020, ca o alternativa demna de luat in seama la produse ca Porsche Panamera si Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe. Inutil de mentionat, preturile de vanzare raman un mister.

BMW Seria 8 Gran Coupe - Noi Poze Spion

BMW Seria 8 Gran Coupe - Noi Poze Spion

BMW Seria 8 Gran Coupe - Noi Poze Spion

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze BMW Seria 8 Gran Coupe - Noi Poze Spion
mai multe