Noul BMW X5 a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care bavarezii le vor sterse de urgenta

Noul BMW X5 a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care bavarezii le vor sterse de urgenta
  • Noul BMW X5 a ajuns mai devreme pe internet
  • Pozele pe care bavarezii le vor sterse de urgenta
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial ar putea avea loc chiar pe parcursul urmatoarelor 11 luni - inainte de sfarsitul lui 2023.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de patru ani, cel mai recent BMW X5 din istorie se apropie incet, dar sigur de momentul in care va parasi definitiv, odata pentru totdeauna, linia de asamblare. Din fericire insa pentru clientii automobilului respectiv, bavarezii pregatesc, zilele acestea, lansarea unei versiuni imbunatatite a generatiei cunoscute sub numele de cod G05, primele fotografii spion surprinzand modificarile operate de specialistii departamentului de design la exterior.

BMW X5 Facelift - Poze spion

Surprins complet necamuflat la jumatatea saptamanii curente, meniul caracteristic viitorului SUV nu ofera, din pacate, niciun fel de informatie cu privire la modificarile operate de cealalta parte parte a portierelor, in cabina, ultimele detalii si informatii neoficiale vorbind, ce este drept, despre aparitia unui ecran curbat masiv - impartit in doua zone diferite de lucru.

Cat despre fisa cu specificatii de ordin tehnic, noul BMW X5 Facelift va fi disponibil la vanzare, pentru prima data in cariera sa, si intr-o varianta de inalta performanta M60i xDrive, autoturismul in cauza bucurandu-se de serviciile unui agregat V8 twin-turbo de 4.4 litri, pe benzina. Livrata alaturi de un sistem mild-hybrid pe 48 de volti, solutia cu pricina ar trebui sa se traduca printr-un total de pana la 541 CP, sinonim cu timp de aproximativ 4.5 secunde pentru proba 0 - 100 de kilometri pe ora.

BMW X5 Facelift - Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 25 Ianuarie 2023