Noul Mercedes-AMG CLE 63, surprins pentru prima oara in teste! Inlocuitorul modelului C 63 Coupe va oferi un motor V8 biturbo de 4.0 litri

Noul Mercedes-AMG CLE 63, surprins pentru prima oara in teste! Inlocuitorul modelului C 63 Coupe va oferi un motor V8 biturbo de 4.0 litri
  • Noul Mercedes-AMG CLE 63, surprins pentru prima oara in teste!
  • Inlocuitorul modelului C 63 Coupe va oferi un motor V8 biturbo de 4.0 litri
Distribuie pe Facebook

Astfel, cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea in sub 4.0 secunde. Mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana.

Uita de Audi RS5 si M4 Coupe! Mercedes pregateste lansarea primului AMG CLE 63 din istoria companiei, inlocuitorul modelului C 63 Coupe fiind surprins recent, chiar pe parcursul zilelor precedente, in teste, pe strazile Europei.

Programata sa isi faca aparitia pe strazi si, totodata, in showroom-uri, la vanzare, in perioada imediat urmatoare, sportiva cu pricina va gazdui sub capota, daca este sa dam crezare ultimelor zvonuri, un agregat cu opt cilindri in V, doua turbine masive, plus o capacitate de 3.982 de centimetri cubi. Conceput sa livreze un total sinonim cu pana la 585 de cai putere.

In consecinta, ecuatia 0 - 100 km/h ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea intr-un timp de sub 4.0 secunde. La polul opus, viteza de top a rivalului lui Audi RS5 si M4 Coupe ar trebui sa depaseasca, macar optional, 250 de kilometri pe ora.

Cat despre departamentul vizual, primele fotografii scot la iveala, dupa cum era, de altfel, de asteptat, spoilere fata si spate redesenate pentru a oferi o doza extra de agresivitate, cu prize supradimensionate, respectiv un difuzor de aer atent sculptat in echipare, praguri laterale proeminente, jante de dimensiuni generoase, de pana la 20 de inch, din aliaj usor.

Dezvoltat special pentru a concura impotriva unor produse precum Audi RS5 si M4 Coupe, exclusivistul Mercedes-AMG CLE 63 se va mai bucura inclusiv diferite detalii din fibra de carbon. Mai mult sau mai putin surprinzator.

Nu ar trebui sa lipseasca insa de la orizont, pe langa instrumentele de bord digitale si configurabile, nici scaunele actionate electric, cu incalzire, racire, masaj, tapiteria din piele perforata, sistemul de climatizare cu reglarea automata, pe doua zone, a temperaturii, instalatia audio de inalta fidelitate, de la Burmester, display-ul central tactil. Cu diagonala de 11.9".

Nerabdator pana la primul contact cu noul AMG CLE 63 Coupe? Nu este niciun fel de problema: Mercedes vinde, in prezent, un AMG CLE 53 Coupe cu motor I6 electrificat de 3.0 litri, cu pana la 472 CP in dotare.

Mercedes-AMG CLE 63 - Poze spion

Mercedes-AMG CLE 63 - Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 14 Mai 2024