Noul Mercedes C-Class Coupe, surprins in primele imagini spion!

Noul Mercedes C-Class Coupe, surprins in primele imagini spion!
  • Noul Mercedes C-Class Coupe a fost fotografiat pentru prima oara
  • Prototipul surprins lasa la vedere o buna parte din aspectul fetei
  • Debutul oficial va avea loc, cel mai probabil, in toamna acestui an
Distribuie pe Facebook

Germanii de la Mercedes continua reimprospatarea gamei C-Class, urmatorul la rand pentru primirea unei noi generatii fiind modelul Coupe.

Introdus pe piata in urma cu aproximativ patru ani, actualul Mercedes C-Class Coupe se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale. O noua generatie este asteptata sa debuteze oficial chiar in toamna, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, iminenta unei astfel de lansari fiind scoasa in evidenta si de aceste fotografii spion.

Fotografii spion surprinse cel mai probabil pe drumurile Germaniei, ce nu lasa la vedere, din pacate, foarte multe detalii estetice. Daca tinem insa cont de asemanarile dintre sedanul C-Class si ultima reiteratie a limuzinei S-Class, ei bine... atunci nu este deloc imposibil de imaginat modul in care va arata rivalul BMW-ului Seria 4.

Nici motorizarile puse la dispozitie clientilor nu ar trebui sa reprezinte o surpriza majora, viitoarea generatie a modelului Mercedes C-Class urmand a se bucura, mai mult ca sigur, de aceeleasi optiuni de propulsie precum confratele sau in patru usi. In traducere libera, asta inseamna numeroase unitati turbo in patru, sase sau opt cilindri, atat pe benzina, cat si pe motorina.

De asemenea, nu va lipsi din meniu nici traditionalul rival al BMW-ului M3 Coupe, transformat mai nou in M4, a carei performanta va fi asigurata de un V8 bi-turbo dotat cu o capacitate cilindri de patru litri. In functie de versiunea de echipare aleasa - standard sau S, valorile maxime vor numara fie 476 cai putere si 650 Newton-Metri, fie 510 cai putere si 700 Newton-Metri.

Asadar, acestea fiind spuse, nu mai ramane de precizat decat un singur lucru de precizat. Unul extrem de interesant, de altfel: spre deosebire de predecesorul sau, viitoarea generatie a modelului Mercedes C-Class va avea parte si de - exact, ai vazut / citit bine!, o varianta decapotabila, gata sa se ia la tranta cu BMW-ul Seria 4 Convertible.

Mercedes C-Class Coupe - Poze Spion

Mercedes C-Class Coupe - Poze Spion

Mercedes C-Class Coupe - Poze Spion

Mercedes C-Class Coupe - Poze Spion

Mercedes C-Class Coupe - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Mercedes C-Class Coupe - Poze Spion
mai multe