Noul Mercedes CLS63 AMG Facelift, surprins in fotografii spion

Noul Mercedes CLS63 AMG Facelift, surprins in fotografii spion
  • Noul Mercedes CLS63 AMG Facelift a fost surprins recent in teste
  • Prototipul fotografiat a fost camuflat la nivelul spoilerelor
  • Versiunea finala va fi lansata pe piata in ultima parte a lui 2014
Distribuie pe Facebook

Cel mai puternic model din gama Mercedes-Benz CLS se pregateste de un binemeritat facelift. Versiunea imbunatatita a automobilului german de inalta performanta va beneficia de aproape 600 de cai putere si va fi disponibila la vanzare in ultima parte a anului 2014.

Varianta 63 AMG a celui mai de succes coupe cu patru usi al producatorului din Stuttgart a fost surprinsa recent in cateva poze spion, anuntand un facelift iminent. Dupa cum se poate observa si in fotografii, prototipul se bucura atat de o parte frontala, cat si una posterioara redesenate, cu guri mari de aerisire, intocmai ca recentele autoturisme de inalta performanta din gama producatorului german.

Mercedes CLS63 AMG Facelift

Sub capota versiunii imbunatatite a modelului Mercedes CLS63 AMG nu se vor regasi schimbari majore fata de varianta actuala. Noul Mercedes CLS63 AMG Facelift va avea acelasi motor twin-turbo V8 de 5.5 litri, capabil sa dezvolte 557 de cai putere si un cuplu maxim de 720 Nm. In aceste conditii, acceleratia de la 0 la 100 km/h se va realiza in numai 4.2 secunde, timpul fiind si mai mic pentru clientii care vor opta pentru tractiunea integrala 4MATIC. In ambele cazuri, varianta Shooting Brake va fi cu 0.1 secunde mai inceata.

Pentru bani mai multi, clientii vor avea la dispozitie si un model Mercedes CLS63 AMG 4MATIC S-Model, ce va fi capabil sa ofere un total de pana la 585 de cai si un cuplu de 800 Nm. In cazul acestei versiuni, primii 100 km/h vor veni dupa doar 3.6 secunde, in timp ce varianta Shooting Brake va reusi aceeasi performanta in 3.7 secunde. Indiferent de echipare, viteza maxima va fi limitata la 250 de km/h.

Mercedes CLS63 AMG Facelift

Noul Mercedes CLS63 AMG Facelift isi va face aparitia anul viitor, atat intr-o versiune Coupe, cat si intr-o varianta Shooting Brake.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Mercedes CLS63 AMG Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 27 Noiembrie 2013