Noul Mercedes S-Class a fost surprins complet necamuflat si arata... exact asa. POZE REALE

Noul Mercedes S-Class a fost surprins complet necamuflat si arata... exact asa. POZE REALE
  • Noul Mercedes S-Class a fost surprins complet necamuflat
  • Respectivul exemplar vine cu o grila frontala uriasa
  • Debutul oficial va avea loc inainte de sfarsitul acestui an
Distribuie pe Facebook

Cele mai recente zvonuri cu privire la viitoarea generatie a limuzinei germane vorbesc despre un debut programat chiar pentru anul acesta.

Dezvelit oficial in primavara lui 2013 si trecut de curand printr-un binemeritat facelift, actualul Mercedes S-Class se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale. O noua generatie a celebrei limuzine germane va fi lansata insa chiar inainte de sfarsitul acestei an, potrivit celor mai recente zvonuri si informatii neoficiale.

Viitorul W223 reprezinta, de altfel, si subiectul principal al materialului in cauza, imaginea unui exemplar complet necamuflat facand in prezent valuri pe internet.

Surprins, cel mai probabil, in fabrica Mercedes, respectivul S-Class se remarca printr-o grila uriasa a radiatorului, aflata in contrast cu farurile reduse in dimensiuni. Nu foarte clara, din pacate, fotografia cu pricina ne mai permite sa observam si jantele cu design in cinci spite, plus nenumaratele accente de crom.

Cum interiorul lipseste de aceasta data din peisaj, tinem sa reamintim ca urmatoarea generatie a limuzinei germane va renunta aproape in totalitate la...

... vechiile butoane. Dupa cum am putut observa anterior, inca de la mijlocul lunii februarie a anului 2019, noul Mercedes S-Class va adopta un display tactil in locul comenzilor fizice, un al doilea ecran color fiind asteptat sa-si faca aparitia in spatele volanului cu trei spite, avand ca scop afisarea ceasurilor de bord digitale.

Pentru moment, fisa cu specificatii tehnice ramane un mister, insa viitoarea generatie a limuzinei germane ar putea prelua cateva dintre motorizarile actuale.

Inutil de mentionat, clientii vor avea la dispozitie inclusiv cateva solutii oferite in premiera absoluta pentru istoria celebrului Mercedes S-Class, precum un sistem de propulsie complet electric. Prefigurat de conceptul EQS, automobilul in cauza este asteptat alaturi de o autonomie care sa se ridice la pragul celor 700 de kilometri.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 29 Ianuarie 2020