Noul Mercedes S65 AMG, surprins in actiune la Nurburgring

Noul Mercedes S65 AMG, surprins in actiune la Nurburgring
  • Noul Mercedes S65 AMG debuteaza in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles
  • Propulsia va fi asigurata de un V12 biturbo de sase litri si 630 cai putere
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h se va realiza in aproximativ patru secunde
Distribuie pe Facebook

Desi au mai ramas numai trei luni pana la mult anticipatul sau debut, noul Mercedes S65 AMG isi continua testele prescrise de inginerii germani, super-limuzina constructorului din Stuttgart fiind surprinsa recent, in actiune, la Nurburgring.

Asteptata sa ni se dezvaluie in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, eveniment ce se desfasoara anul acesta in perioada 22 noiembrie - 1 decembrie, urmatoarea generatie a modelului Mercedes S65 AMG va ascunde sub capota un propulsor V12 twin-turbo de sase litri, capabil sa produca nici mai mult, nici mai putin de 630 cai putere si 1.000 Newton-Metri.

Nu vor lipsi de pe lista cu specificatii tehnice nici transmisia automata cu sapte rapoarte sau sistemul de tractiune spate, super-limuzina constructorului din Stuttgart promitand astfel performante cu adevarat impresionante. Intr-o alta ordine de idei, in ciuda celor peste doua tone ale sale, urmatoarea generatie a modelului Mercedes S65 AMG promite sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar patru secunde!

De asemenea, noul Mercedes S65 AMG nu va avea nici o problema sa se impuna nici atunci cand va veni vorba de aspectul estetic, viitoarea generatie a super-limuzinei constructorului din Stuttgart urmand a iesi in evidenta atat prin spoilerele sale fata / spate agresiv sculptate, cat si prin aripile laterale proeminente, ce vor ascunde jante de dimensiuni generoase si discuri carbon-ceramice.

Distribuie pe Facebook
mai multe