Noul Opel Meriva este pe cale sa-si faca debutul la Paris si vine cu o garda la sol mai mare ca niciodata

Noul Opel Meriva este pe cale sa-si faca debutul la Paris si vine cu o garda la sol mai mare ca niciodata
  • Noul Opel Meriva a fost din nou surprins in teste
  • Pe langa usile normale, acesta vine si cu o garda la sol ceva mai mare
  • Meriva va putea fi achizionata ori la finalul acestui an, ori la inceputul anului viitor
Distribuie pe Facebook

Viitoarea generatie a Opel-ului Meriva a fost surprinsa din nou in teste, iar de aceasta data, pe langa renuntarea la usile de tip Rolls-Royce, se poate observa ca MPV-ul german va beneficia de o garda la sol mai inalta decat actualul model.

Noul Opel Meriva va debuta oficial la Salonul Auto de la Paris de la inceputul lunii octombrie, iar nu cu mult timp in urma a fost surprins pentru prima data purtand camuflaj in timp ce era testat pe drumurile publice. Atunci, primul lucru care ne-a sarit in ochi au fost usile spate care acum sunt normale, renuntand la cele de tip "suicide".

2017 Opel Meriva

Acum, Meriva a fost zarit din nou, si putem observa ca si-a pastrat forma patratoasa caracteristica unui MPV dar a castigat cativa centimetri buni in ceea ce priveste garda la sol. In orice caz, datorita faptului ca segmentul mini-MPV-urilor se bucura de o popularitate crescanda si din ce in ce mai multi clienti isi indreapta atentia spre aceste crossovere de dimensiuni reduse, Meriva ar urma sa aiba competitori seriosi si s-ar putea dovedi un pariu riscant pentru nemtii de la Opel.

2017 Opel Meriva2017 Opel Meriva

Meriva imparte platforma dezvoltata de francezii de la PSA Peugeot-Citroen cu modelul C3 Picasso, dar Opel-ul va fi propulsat de propriile motoare. Daca tot suntem la capitolul acesta, trebuie sa va spunem ca in varianta standard, MPV-ul va avea un motor turbo de 1.0 litru, in 3 cilindri, care va dezvolta 105 cai putere.

2017 Opel Meriva

Acesta va fi urmat de un propulsor de 1.4 litri cu doua configuratii de putere, 125 si 150 de cai putere, iar pentru clientii care prefera motoarele diesel, nemtii propun agregatul de 1.6 litri de 95, respectiv 136 de cai putere.

2017 Opel Meriva

Noua generatie a Opel-ului Meriva va fi disponibila pentru achizionare ori la sfarsitul acestui an, ori la inceputul lui 2017.

2017 Opel Meriva

2017 Opel Meriva

2017 Opel Meriva

Sursa foto: Motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze 2017 Opel Meriva
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 19 August 2016