Noul Porsche 911 Facelift ni se arata in cele mai clare imagini de pana acum

  • Noul Porsche 991 Facelift a fost surprins complet necamuflat
  • Supercarul german iese in evidenta prin numeroase modificari estetice si aerodinamice
  • Gama de motorizari se anunta supraalimentata cu mici exceptii
Distribuie pe Facebook

Versiunea imbunatatita a supercarului german va debuta in premiera mondiala chiar in toamna acestui an, in cadrul Salonului Auto ce se desfasoara la Frankfurt in perioada 19 - 27 septembrie.

Dupa patru ani de dueluri acerbe duse in compania rivalilor din Italia si Japonia, actualul Porsche 991 revine in Stuttgart pentru cateva modificari care sa-i asigure superioritatea in fata competitiei directe.

Surprinsa complet necamuflata in teste, versiunea imbunatita a supercarului german se remarca printr-un plus vizibil de agresivitate, cresterea in dimensiuni a prizelor frontale de aer fiind cel mai elocvent detaliu in acest sens.

Porsche 991 Facelift - Poze SpionPorsche 991 Facelift - Poze Spion

O serie de doua-trei schimbari ne intampina, de asemenea, si la nivelul partii posterioare, acolo unde punctul principal de atractie il reprezinta, fara dar si poate, cele doua tips-uri ale evacuarii montate acum central.

Cei mai atenti la detalii nu vor trece totusi cu vederea nici restilizarile aduse blocurilor optice, capotei motorului sau manerelor usilor, meniul exterior fiind completat in cele din urma de noul design in cinci spite duble al jantelor din aliaj.

Din pacate, imaginile interioare lipsesc cu desavarsire din peisaj, insa exista cateva informatii care confirma atat un ecran mai mare pentru sistemul de infotainment, cat si o serie de comenzi aditionale pentru volan.

Nici despre specificatiile tehnice nu stim mai multe la acest moment, cu exceptia anumitor zvonuri care anunta ca aproape intreaga gama de motorizari a noului Porsche 991 Facelift va fi supraalimentata, exceptie facand variantele GT3 si GT3 RS.

Acum ramane de vazut versiunea imbunatatita a supercarului german se va si conforma si va trece pe unitati turbo sau situatia va ramane complet neschimbata. In toamna, la Frankfurt Motor Show 2015.

Porsche 991 Facelift - Poze Spion

Porsche 991 Facelift - Poze Spion

Porsche 991 Facelift - Poze Spion

Porsche 991 Facelift - Poze Spion

Porsche 991 Facelift - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Porsche 991 Facelift - Poze Spion
mai multe