Noul Porsche 991 GT3 RS arata infricosator in primele imagini reale

Noul Porsche 991 GT3 RS arata infricosator in primele imagini reale
  • Noul Porsche 911 GT3 RS a fost surprins complet necamuflat
  • Supercarul german propune un pachet aerodinamic extrem
  • Numarul cailor putere nu va fi mai mic de 500
Distribuie pe Facebook

Asteptata cu sufletul la gura de o inalta planeta, viitoarea generatie a supercarului Porsche 911 GT3 RS ni se dezvaluie astazi in (aproape) toata splendoarea sa, intr-o serie de fotografii spion surprins in orasul german Stuttgart.

In timp ce majoritatea producatorilor de automobile pun la punct ultimele detalii legate de Salonul Auto International Nord-American, ce se desfasoara la Detroit in perioada 12 - 25 ianuarie, germanii de la Porsche continua sa caute si sa cantareasca optiunile pentru debutul noului 911 GT3 RS.

Din fericire pentru noi, urmatoarea generatie a modelului de inalta performanta din Stuttgart ne dezvaluie chiar astazi o buna parte dintre secretele sale, unul dintre numeroasele prototipuri folosite la teste fiind surprins in aproape toata splendoarea, complet necamuflat.

Asadar, chiar daca nu stim pentru moment data lansarii noului Porsche 991 GT3 RS, putem spune inca de pe acum ca mult anticipatul supercar german va fi livrat la pachet alaturi de un kit aerodinamic extrem, ce promite sa atraga toate privirile asupra sa.

Porsche 991 GT3 RS - Poze Spion

Porsche 991 GT3 RS - Poze Spion

Si asta pentru ca are cu ce, dupa cum zicea o veche melodie romaneasca, urmatoarea generatie a modelului de inalta performanta din Stuttgart iesind in evidenta atat prin prelungirea proeminente aplicata spoilerului fata, cat si prin eleronul de dimensiuni mai mult decat generoase, ce insoteste capota motorului.

De asemenea, ceva ne spune ca nu vor trece neobservate nici prizele de aer atent-sculptate la nivel aripilor laterale - o premiera pentru gama Porsche 911 GT3 RS, daca nu cumva ne inselam, meniul exterior incheindu-se intr-un final cu jantele in cinci spite duble si prindere centrala.

In ceea ce priveste interiorul, fotografiile care sa surprinda acest aspect lipsesc cu desavarsire, din pacate, din peisaj, insa nu ar fi de mirare ca urmatoarea generatie a modelului de inalta performanta din Stuttgart sa includa, printre altele, si o pereche de scaune... deloc confortabile.

Asta pe langa volanul sport cu design in trei spite, infinitele ornamente din piele, alcantara si fibra de carbon, respectiv posibilitatea de a renunta la cateva dintre dotarile de confort pentru o greutate cat mai scazuta.

Lasand totusi in urma departamentul vizual, oare ce ne pregateste noul Porsche 991 GT3 RS din punct de vedere tehnic? In afara faptului ca puterea maxima nu va fi mai mica de 500 CP, nimic concret. Cert este ca nu ar trebui sa fim deloc surprins daca lista cu echipamente oferite in standard va gazdui si de-aceasta data exclusiv o transmisie PDK cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj.

Porsche 991 GT3 RS - Poze Spion

Porsche 991 GT3 RS - Poze Spion

Porsche 991 GT3 RS - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Porsche 991 GT3 RS - Poze Spion
mai multe