Noul Porsche 991 Turbo, surprins complet necamuflat!

Noul Porsche 991 Turbo, surprins complet necamuflat!
2013 se anunta un an plin pentru germanii de la Porsche. Constructorul auto din Stuttgart continua reintregirea gamei de modele 911 si, dupa recenta introducere a noului 991 GT3, se pregateste sa lanseze pe piata si ultima generatie a legendarului 911 Turbo.
Distribuie pe Facebook

Desi informatiile oficiale lipsesc cu desavarsire la acest moment, noul Porsche 911 Turbo va debuta cel mai probabil in toamna acestui an, atunci cand Salonul Auto de la Frankfurt isi va deschide larg portile pentru iubitorii de automobile din intreaga lume.

Porsche 991 Turbo - Poze Spion

Spre deosebire de modelele anterioare, ultima generatie a legendarului supercar din Stuttgart ar putea fi propulsata de un motor tri-turbo de 3.8 litri, capabil sa produca undeva in jurul a 550 cai putere. De asemenea, de pe lista cu specificatii tehnice nu vor lipsi nici transmisia PDK cu sapte rapoarte, nici tractiunea integrala, dar nici sistemul ce permite virarea rotilor posterioare introdus odata cu lansarea noului 911 GT3.

Porsche 991 Turbo - Poze Spion

Si asta nu e tot. Imbunatatirile de ordin aerodinamic nu vor lipsi nici ele din meniul automobilului german, ultima generatie a modelului Porsche 911 Turbo fiind astfel asteptata sa livreze atat o manevrabilitate exemplara, cat si un set de performante capabile sa-ti taie rasuflarea.

Porsche 991 Turbo - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Porsche 991 Turbo - Poze Spion
mai multe