Noul Porsche Cayenne, surprins in fotografii spion

Noul Porsche Cayenne, surprins in fotografii spion
  • Noul Porsche Cayenne va debuta inainte de sfarsitul anului viitor
  • Automobilul se va bucura de numeroase modificari, tehnice si estetice
  • Gama de modele va include si o versiunea hibrid, ce va oferi peste 400 CP
Distribuie pe Facebook

Cayenne, faimosul SUV din gama Porsche, este pe cale sa primeasca o noua infatisare, una cu care, teoretic, ar trebui sa se deosebeasca de fratele sau mai mic, Porsche Macan. Pana la lansarea sa, ce va avea loc undeva la sfarsitul anului viitor, fotografii l-au surprins in cateva poze spion pe soselele din sudul Europei.

Noul Porsche Cayenne facelift beneficiaza de cateva schimbari de ordin estetic putin mai semnificative decat s-a crezut pana acum, intrucat mai marii Porsche vor sa faca o distinctie clara intre Cayenne si fratele sau mai mic, noul Macan.

Prototipurile surprinse in poze sunt camuflate destul de bine in partea din fata si cea din spate, ceea ce inseamna ca ne putem astepta la noi modificari in ceea ce priveste bara de protectie din fata, capota, spatele, cat si farurile sau stopurile.

Porsche Cayenne - Poze SpionPorsche Cayenne - Poze Spion

Din cate se pare, si interiorul va primi cateva schimbari minore, insa nu va fi nimic spectaculos comparativ cu actuala generatie.

Va exista si un Cayenne hibrid de peste 400 de cai putere

Ceea ce se observa insa intr-una din fotografii sunt acele ceasurilor aflate pe bord. Acest lucru poate sa insemne ca modelul testat este versiunea hibrida cu care Porsche a facut atata valva in ultima perioada, versiune care se bazeaza pe un propulsor clasic V6 de 3.0 litri, capabil sa dezvolte 316 cai putere, si pe motorul electric, de aproape 100 de cai putere, ce opereaza pe baterii litiu-ion si are o autonomie de aproape 36 de kilometri.

Porsche Cayenne - Poze Spion

Cea mai puternica versiune aspirata a noului SUV Porsche, Cayenne S, va renunta la motorul sau clasic aspirat V8 si va imprumuta schema de la noua generatie Panamera S, adica motorul nou twin-turbo V6 capabil de 420 de cai putere. In ceea ce priveste propulsorul diesel V6 de 240 de cai putere, acesta va fi inlocuit cu un motor capabil sa scoata cel putin 300 de cai.

Pana la noul Porsche Cayenne, nemtii se pregatesc sa dezvaluie noul Macan. Primul crossover Porsche va avea premiera mondiala la sfarsitul acestui an si va trebui sa faca fata unei concurente aprige in segmentul premium: BMW X3, Audi Q5, Mercedes GLK sau Range Rover Evoque.

Porsche Cayenne - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Porsche Cayenne - Poze Spion
mai multe