Noul Seat Leon Cupra, surprins recent in teste

Noul Seat Leon Cupra, surprins recent in teste
  • Seat testeaza in Spania noul Leon Cupra
  • Modelul ascunde sub camuflaj un design agresiv
  • Propulsia este asigurata de un 2.0 turbo de 270 CP
Distribuie pe Facebook

Noul Seat Leon Cupra a fost surprins recent in cateva poze spion realizate cu ocazia unor teste realizate de constructorul auto in Spania. Viitorul hot-hatch isi va face aparitia in primavara lui 2014, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Primele fotografii spion ce surprind noul Seat Leon Cupra arata un prototip foarte bine camuflat, cu partea frontala ceva mai agresiva comparativ cu versiunea standard, cu guri de aerisire supradimensionate si jante din aliaj de dimensiuni generoase. Aspectul posterior a suferit si el modificari, acesta bucurandu-se de eleron pentru plafon, difuzor de aer si evacuare dubla. De asemenea, se pot observa si frane mai mari, compuse din discuri cu etriere rosii.

Seat Leon Cupra - Poze Spion

Urmeaza Leon Cupra R de 300 de cai putere

Sub capota urmatoarei generatii a hot-hatch-ului spaniol se va regasi un motor turbo de 2.0 litri, capabil sa dezvolte aproximativ 270 de cai putere, ceea ce reprezinta un plus de 50 CP comparativ cu noul Golf GTI, respectiv un plus de 20 CP in comparatie cu ultimul Ford Focus ST.

Iar asta nu e tot. Un Seat Cupra R de 300 de cai putere este, de asemenea, in dezvoltare, acesta fiind asteptat sa intre in duel direct cu Ford Focus RS si Volkswagen Golf R.

Seat Leon Cupra - Poze Spion

Noul Seat Leon Cupra va fi disponibil impreuna cu sistem de tractiune fata, puterea fiind transmisa rotilor prin intermediul unei cutii manuale in sase trepte sau a unei unitati DSG, tot cu sase rapoarte.

Pretul va pleca de la 25.000 de lire sterline
Urmatoarea generatie a modelului Seat Leon Cupra va fi dezvaluita cel mai probabil in primavara anului 2014, in cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie. Preturile oficiale nu se cunosc la acest moment insa, pentru piata din Marea Britanie, acestea sunt asteptate sa plece de la 25.000 de lire sterline.

Seat Leon Cupra - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Seat Leon Cupra - Poze Spion
mai multe