Noul SUV Coupe de la Ford, surprins pentru prima data in teste. Se numeste Capri si ofera motoare marca Volkswagen

Noul SUV Coupe de la Ford, surprins pentru prima data in teste. Se numeste Capri si ofera motoare marca Volkswagen
  • Noul SUV Coupe de la Ford, surprins pentru prima data in teste
  • Se numeste Capri si ofera motoare marca Volkswagen
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial ar putea loc pe parcursul anului urmator. Potrivit celor mai recente zvonuri si speculatii.

Anuntat cu surle si trambite la sfarsitul lui 2019, primul Mustang Mach-E din istorie nu va mai ramane, pentru mult timp, singurul SUV Coupe comercializat de Ford. Ba dimpotriva, dupa cum o demonstreaza si urmatoarele imagini spion, care surprind, in teste, noul Capri.

Conform celor mai recente informatii si detalii neoficiale, viitorul vehicul va fi oferit pe platforma actualului Volkswagen ID.5. De la care vor fi imprumutate, totodata, si motoarele electrice, astfel ca fisa cu specificatii de ordin tehnic va cuprinde inclusiv o putere de pana la 340 de cai.

Indeajuns pentru ca cea de-a doua generatie a masinii pe nume Capri sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in mai putin de 5.5 secunde. Reteta caracteristica departamentului tehnic se va incheia, teoretic, cu o baterie de 77.0 kWh.

Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, incepand din anul 2024, acelasi SUV Coupe ar trebui sa isi intampine cumparatorii, printre altele, si alaturi de diferite ingrediente premium. Precum faruri cu matrice de LED-uri sau scaune cu functie de masaj.

Viitorul Ford Capri este asteptat sa ofere, mai mult ori mai putin surprinzator, si un sistem audio marca Bang & Olufsen, o instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, instrumente de bord digitale. Plus statie pentru incarcarea wireless a telefonului mobil.

Ford Capri - Poze spion

Ford Capri - Poze spion

Ford Capri - Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 15 Noiembrie 2023