Noul SUV de la BMW, cu 450 de cai sub capota, este tot mai aproape de lansare. Asa arata pana acum

Noul SUV de la BMW, cu 450 de cai sub capota, este tot mai aproape de lansare. Asa arata pana acum
  • BMW scoate tot mai des in teste noul X3 M
  • Acesta ar urma sa dispuna de aproximativ 450 de cai putere
  • Interiorul imprumuta mai multe elemente de la noul M5
Distribuie pe Facebook

Daca inainte erau scumpe la vedere, prototipurile noului BMW X3 M sunt surprinse tot mai des in teste in ultima perioada. De aceasta data, SUV-ul de performanta al bavarezilor purta foarte putin camuflaj, astfel ca se pot vedea unele dintre imbunatatiri.

La momentul actual, cel mai puternic BMW X3 pe care ti-l poti cumpara este versiunea M40i cu multe elemente M Performante si 360 de cai putere sub capota. Acest lucru urmeaza sa se schimbe spre finalul acestui an, pentru ca bavarezii pregatesc o versiune M pur-sange pentru acest model.

2019 BMW X3 M

Prototipurile au inceput sa fie vazute tot mai des in teste, iar in cea mai recenta sedinta foto, noul X3 M defileaza prin fata aparatelor foto fara prea mult camuflaj. Sunt acoperite totusi barele de protectie, pragurile si partea de sus a hayonului, insa putem intui ce se ascunde de fapt sub aceasta folie.

2019 BMW X3 M

In ceea ce priveste bara fata, aceasta va dispune de prize de aer supradimensionate, cateva elemente aerodinamice specifice modelelor M, in spate se pot observa cele patru iesiri ale sistemului de evacuare, iar aripa spate montata deasupra lunetei va fi fara indoiala mai proeminenta in cazul versiunii de productie.

2019 BMW X3 M

Nu vor lipsi franele mai mari si suspensia M Sport, calibrata special pentru acest model. Toate acestea vor fi necesare, avand in vedere ca sub capota ar urma sa regasim propulsorul de 3.0 litri twin-turbo, cu sase cilindri in linie, pe care inginerii il vor duce in aproximativ 450 de cai putere. Nu are rost sa mai spunem ca tractiunea integrala va fi oferita exclusiv.

2019 BMW X3 M

In ceea ce priveste interiorul noului BMW X3 M, vom regasi aici mai multe elemente imprumutate de la noul M5. Printre acestea se numara schimbatorul de viteze si cele doua butoane de pe volan (M1 si M2) care schimba comportamentul masinii la o simpla apasare.

2019 BMW X3 M

2019 BMW X3 M

2019 BMW X3 M

2019 BMW X3 M

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze 2019 BMW X3 M
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 16 Martie 2018