Noul Volkswagen Golf 8, in cele mai clare imagini de pana acum. Fa cunostinta cu versiunea GTE

  • Fotografii spion au surprins din nou in teste viitorul VW Golf 8
  • Este vorba despre un prototip necamuflat al versiunii GTE
  • Debutul oficial va avea loc candva in cursul lunii viitoare
Distribuie pe Facebook

Nebunia creata in jurul celei de-a opta generatii a legendarului Volkswagen Golf continua astazi cu un nou episod. Un prototip al versiunii GTE a fost surprins de curand in teste, complet necamuflat.

Doar cateva saptamani ne mai despart de mult anticipata premiera mondiala a noului Volkswagen Golf 8 dar, cu toate acestea, materialele care ar trebui sa prezinte - din toate unghiurile posibile si imposibile - design-ul viitoarei compacte lipsesc in continuare din peisaj. Nu este insa niciun fel de problema, vei vedea.

Cea de-a opta generatie a legendarului Volkswagen Golf revine astazi in mai multe imagini care surprind caroseria in cinci portiere complet necamuflata, fotografii spion reusind de-aceasta data sa prinda in poze un prototip al versiunii GTE. Masina echipata cu un sistem de propulsie hibrid, daca-ti mai aduci tu aminte.

Asa cum precizam si anterior, judecand dupa toate cadrele de pana acum, noul Volkswagen Golf 8 va miza pe un aspect familiar, usor influentat de actualul Polo. Intr-o alta ordine de idei, persoanele care se asteptau la ceva agresiv sau tipator vor fi nevoite sa se orienteze, clasa compacta oferind numeroase alternative.

Referitor la pachetul tehnic care va insoti cea de-a opta generatie a legendarului Volkswagen Golf, ei bine... ultimele informatii neoficiale vorbesc despre o varianta imbunatatita a actualei platforme modulare MQB. Acompaniata de motorizari extrem de variate, pe benzina, motorina, gaz si, nu in ultimul rand, de tip hibrid.

La final, ramanem la capitolul zvonuri si precizam ca noul Volkswagen Golf 8 ar trebui sa debuteze candva in cursul lunii octombrie. Asadar, nu au mai ramas decat cateva saptamani pana la marea lansare a automobilului de clasa compacta.

Volkswagen Golf GTE necamuflat

Volkswagen Golf GTE necamuflat

Volkswagen Golf GTE necamuflat

Volkswagen Golf GTE necamuflat

Volkswagen Golf GTE necamuflat

Volkswagen Golf GTE necamuflat

Volkswagen Golf GTE necamuflat

Sursa Foto: Motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Volkswagen Golf GTE necamuflat
mai multe