Noul Volkswagen Golf R Estate, surprins pentru prima oara in actiune!

Noul Volkswagen Golf R Estate, surprins pentru prima oara in actiune!
  • Noul Volkswagen Golf R Estate a fost surprins pentru prima oara in actiune
  • Modelul ar putea fi introdus pe piata chiar inainte de sfarsitul anului
  • Lista cu bunatati propune un motor de 300 CP si sistem de tractiune integrala
Distribuie pe Facebook

Chiar daca ar putea ramane pentru o intreaga eternitate doar un simplu prototip - unul complet functional ce-i drept, modelul Volkswagen Golf R Estate nu a putut rezista de nici un fel tentatiei de a da buzna pe pista circuitului de la Nurburgring.

Germanii de la Volkswagen s-ar putea alinia trendului inaugurat de Ford cu modelul Focus ST Wagon si lansa pe piata o versiune Estate a hot-hatch-ului Golf R. In cazul in care va primi unda verde din partea conducerii, proiectul constructorului din Wolfsburg va deveni realitate chiar inainte de sfarsitul acestui an si va lupta cu mari sanse pentru obtinerea titlului de cel mai impresionant break din intreg segmentul compact.

VW Golf R Estate - Noi Poze Spion

Caci, asemeni versiunii hatchback, viitorul Volkswagen Golf R Estate se va bucura de serviciile unei motorizari turbo cu patru cilindri si capacitate de doi litri, capabila sa puna la dispozitia celui aflat la volan circa 300 cai putere si 380 de Newton-Metri. Sistemul de tractiune integrala permanenta 4MOTION va fi oferit si de-aceasta data in echiparea standard, livrarea valorilor maxime care toate cele patru roti urmand a se realiza, in functie de doleantele clientului, fie prin intermediul unei cutii manuale, fie cu ajutorul unei transmisii cu dublu ambreiaj.

VW Golf R Estate - Noi Poze Spion

Indiferent insa de optiunea aleasa, versiunea Estate a hot-hatch-ului Volkswagen Golf R nu ar trebui sa aiba nici o problema in a accelera de la 0 la 100 km/h in mai putin de 5.5 secunde. Cat despre viteza maxima, aceasta va fi cel mai probabil limitata la pragul celor 250 de kilometri pe ora, in timp ce consumul mediu de carburant... ei bine, consumul mediu de carburant nu ar trebui sa depaseasca opt litri la 100 de kilometri.

VW Golf R Estate - Noi Poze Spion

In ceea ce priveste aspectul vizual, viitorul Volkswagen Golf R Estate este asteptat sa iasa in evidenta printr-un plus de agresivitate comparativ cu versiunea sa standard, lucru scos in evidenta si de fotografiile spion realizate pana in acest moment. Intr-o alta ordine de idei, prototipul surprins dispune la nivelul partii frontale atat de o grila a radiatorului cu doua lamele orizontale, cat si de o serie de prize de aer uriase, in timp ce partea posterioara este livrata, printre altele, si in compania unui difuzor proeminent, respectiv a unei evacuari duble.

VW Golf R Estate - Noi Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze VW Golf R Estate - Noi Poze Spion
mai multe