Noul Volkswagen Passat: Primele detalii si fotografii spion

Noul Volkswagen Passat: Primele detalii si fotografii spion
  • Noul VW Passat a fost surprins pentru prima oara in teste
  • Modelul german va fi construit pe platforma modulara MQB
  • Debutul oficial ar putea avea loc inainte de sfarsitul anului
Distribuie pe Facebook

Dupa patru ani de cariera si milioane de exemplare vandute la nivel global, actualul Volkswagen Passat este pe cale sa primeasca o serie de imbunatatiri majore, precum o noua generatie de motorizari diesel, respectiv o transmisie DSG cu zece rapoarte.

Vesti bune pentru devoratorii de automobile germane de clasa medie. O noua generatie a modelului de succes Volkswagen Passat a fost surprinsa recent in teste, in timp ce ultimele zvonuri dau aproape ca sigura sosirea acesteia in showroom-uri inainte de sfarsitul acestui an sau, cel mai tarziu, la inceputul lui 2015.

Volkswagen Passat - Poze Spion

Volkswagen Passat - Poze Spion

Ce imbunatatiri va aduce noul Volkswagen Passat? Din pacate, informatiile oficiale cu privire la acest aspect lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa este putin probabil sa ne hazardam atunci cand afirmam ca urmatoarea generatie a automobilului german de clasa medie va fi construita pe acceasi platforma modulara MQB precum Golf Mk7.

Tot de la Golf Mk7 va proveni si majoritatea motorizarilor, noul Volkswagen Passat fiind asteptat sa soseasca la pachet si impreuna cu o unitate diesel supereficienta, inzestrata cu un sistem de injectie capabil sa lucreze la o presiune de aproximativ 3.000 bar sau, daca vrei, de circa trei ori mai mare comparativ cu ceea ce intalnim astazi.

Volkswagen Passat - Poze Spion

Volkswagen Passat - Poze Spion

De asemenea, nu ar fi exclus ca urmatoarea generatie a automobilului german de clasa medie sa beneficieze si de o transmisie automata DSG cu nu mai putin de zece rapoarte, in timp ce o versiune plug-in hybrid si un sistem de tractiune integrala disponibil in mod optional sunt date ca certitudini.

In ceea ce priveste aspectul vizual, noul Volkswagen Passat inca tine departe de ochii curiosilor modificarile pe care le va aduce, urmatoarea generatie a modelului german de mare succes fiind surprinsa in prezenta unui camuflaj omniprezent. Si totusi, daca tinem cont de politica recenta a constructorului de automobile din Wolfsburg, concluzia este cat se poate de clara: noutatile majore vor lipsi aproape cu desavarsire.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Volkswagen Passat - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 8 Aprilie 2014