Noul Volkswagen T-Roc surprins in premiera fara camuflaj. Cum arata cel mai mic crossover al nemtilor

  • Volkswagen a scos noul T-Roc in teste
  • Crossover-ul a fost surprins necamuflat
  • Debuteaza oficial cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt
Distribuie pe Facebook

Volkswagen urmeaza sa lanseze oficial noul T-Roc cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din septembrie, iar cu cateva luni ramase pana la acel eveniment, crossover-ul nemtilor a fost surprins pentru prima data necamuflat.

Dezvaluit sub forma de concept inca din 2014, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, crossover-ul T-Roc reprezinta reintrarea constructorului german de automobile intr-un segment de unde a lipsit in ultimii ani.

2018 Volkswagen T-Roc- poze spion

Din cele mai recente imagini spion reiese ca prototipul se afla in ultimele faze de dezvoltare, si este aproape gata de a intra pe linia de productie si de a fi prezentat in fata publicului larg. Partea buna este ca noul crossover care urmeaza sa se situeze in gama sub Tiguan a fost surprins aproape necamuflat. Toate liniile importante sunt vizibile, inafara farurilor si stopurilor care sunt inca acoperite cu o folie.

2018 Volkswagen T-Roc- poze spion

Majoritatea elementelor de design se vor regasi pe versiunea de productie, si nu putem sa nu observam ca ideile destul de indraznete introduse de conceptul T-Roc nu se regasesc si aici, inclusiv plafonul cu partea mediana retractabila. Cu alte cuvinte, inginerii Volkswagen au ales sa joace din nou destul de defensiv.

2018 Volkswagen T-Roc- poze spion

Desi nu avem nicio imagine cu interiorul, cel mai probabil habitaclul va fi destul de monoton, cu un plan general asemanator cu cel al Golf-ului si al Tiguan-ului. Totusi, vom intalni materiale calitative si cu siguranta, tehnologie de ultima generatie.

2018 Volkswagen T-Roc- poze spion

Noul crossover este dezvoltat pe platforma modulara MQB si propune o lungime de 4,178 milimetri, identica cu cea a conceptului prezentat in urma cu 3 ani, si o gama de motorizari cu 3 si 4 cilindri. Tractiunea fata va fi oferita in standard si va echipa nivelurile de echipare inferioare, in timp ce tractiunea integrala 4Motion va fi disponibila numai pentru versiunile ceva mai scumpe.

2018 Volkswagen T-Roc- poze spion

In functie de motorizarea aleasa, noul Volkswagen T-Roc va putea fi configurat fie cu o transmisie manuala, fie cu una automata DSG.

Potrivit site-ului oficial al constructorului german de automobile, T-Roc va fi asamblat incepand din cea de-a doua jumatate a anului la uzina din Palmela, Portugalia, si urmeaza sa fie prezentat online in luna august. O luna mai tarziu, Volkswagen T-Roc va debuta oficial cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt si va putea fi achizionat in Europa spre finalul acestui an.

2018 Volkswagen T-Roc- poze spion

2018 Volkswagen T-Roc- poze spion

2018 Volkswagen T-Roc- poze spion

Sursa foto: autoevolution

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze 2018 Volkswagen T-Roc- poze spion
mai multe