Noul Volkswagen Tiguan, surprins complet necamuflat pe strazile Europei. Viitorul SUV al nemtilor a fost fotografiat chiar in timpul filmarilor pentru reclama oficiala

Noul Volkswagen Tiguan, surprins complet necamuflat pe strazile Europei. Viitorul SUV al nemtilor a fost fotografiat chiar in timpul filmarilor pentru reclama oficiala
  • Noul Volkswagen Tiguan, surprins complet necamuflat pe strazile Europei
  • Viitorul SUV al nemtilor a fost fotografiat chiar in timpul filmarilor pentru reclama oficiala
Distribuie pe Facebook

Programat sa isi faca aparitia in showroom-uri, la vanzare, incepand de anul viitor, produsul in cauza isi va intampina cumparatorii alaturi de o gama variata de motorizari pe benzina, motorina si electrificate.

Lansat pe piata acum mai bine de jumatate de deceniu - inca din ultima parte a toamnei lui 2015, cel mai recent Tiguan din istorie se-apropie cu pasi mari si repezi de sfarsitul glorioasei sale cariere. Acesta este, de altfel, si motivul principal pentru care germanii de la Volkswagen pregatesc in prezent - la momentul actual, debutul unei noi generatii a popularului automobil de clasa compacta, viitorul autoturism al companiei din Wolfsburg fiind surprins recent, cu doar cateva zile in urma, complet necamuflat, in timpul filmarilor pentru reclama oficiala.

Fotografiat in Slovenia, pe strazile orasului Ljubljana, respectivul model se remarca, la nivelul departamentului exterior, printr-un design extrem de familiar, inspirat de actualul ID.4, pe cand meniul de la interior ar trebui sa cuprinda inclusiv un display central cu o diagonala de 15 inch - imprumutat de la proaspat anuntatul ID.7. Daca vine vorba - in schimb, despre motoarele de sub capota, printre optiunile anuntate anterior se regaseste si un ansamblu PHEV cu o putere de 272 de cai.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 22 August 2023