Noul Volkswagen Tiguan, surprins pentru prima oara in teste. Viitorul SUV al nemtilor a fost fotografiat cu un ecran urias in mijlocul bordului

Noul Volkswagen Tiguan, surprins pentru prima oara in teste. Viitorul SUV al nemtilor a fost fotografiat cu un ecran urias in mijlocul bordului
  • Noul Volkswagen Tiguan, surprins pentru prima oara in teste
  • Viitorul SUV al nemtilor a fost fotografiat cu un ecran urias in mijlocul bordului
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial ar putea avea loc pe parcursul anului urmator - dupa cate sugereaza anumite voci familiare cu vehiculul respectiv.

Prezentat publicului larg cu ocazia editiei din 2015 a faimosului Salon Auto de la Frankfurt, actualul Volkswagen Tiguan se apropie cu pasi mari si repezi de clipa in care va parasi definitiv linia de asamblare. O demonstreaza inclusiv aceste sapte fotografii spion, ce surprind viitorul SUV al nemtilor beneficiind de un nou design la nivelul caroseriei cu cinci portiere in echipare.

Noul Volkswagen Tiguan - Poze spion

Un numar semnificativ de modificari pare sa fi fost operat si la interior - acolo unde meniul caracteristic vehiculului respectiv pare sa cuprinda si un display central cu o diagonala extrem de generoasa, printre dotarile disponibile urmand sa isi faca insa loc, mai mult ori mai putin surprinzator, de la persoana la persoana, si instrmentar digital, scaune incalzite, instalatie de climatizare automata.

Cat despre gama de motorizari pusa la dispozitia clientilor, noul Volkswagen Tiguan ar trebui sa isi intampine cumparatorii alaturi de diferite unitati turbo pe benzina si diesel. Reteta specifica viitorului SUV al nemtilor va continua, cel mai probabil, cu o serie de propulsoare electrificate cu ajutorul tehnologiilor MHEV si PHEV, cu o cutie DSG, cu tractiune integrala si asa mai departe.

Noul Volkswagen Tiguan - Poze spion

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Noul Volkswagen Tiguan - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 27 Septembrie 2022