Nu l-au mai camuflat si mare greseala au facut. Acum stiu toti cum arata noul BMW SERIA 1 la interior

  • Au surprins pe camera interiorul noului Seria 1
  • Plan general asemanator cu cel al noului Seria 3
  • Se lanseaza la Frankfurt in septembrie
Distribuie pe Facebook

Fotografii spioni au surprins noul BMW Seria 1 in teste pe legendarului circuit de la Nurburgring cu interiorul complet necamuflat. Compacta bavareza este asteptata sa debuteze oficial in a doua parte a anului.

Mai tii minte acele imagini care s-au plimbat mai demult pe internet cu proprietari de BMW Seria 1 care au montat lanturile de iarna pe rotile din fata? Ei bine, odata cu lansarea celei de-a treia generatii a modelului bavarez, aceasta practica va fi obligatorie.

Interior BMW Seria 1

De ce? Pentru ca noul BMW Seria 1 va fi construit in premiera pe o arhitectura cu tractiune fata. Prototipurile au tot fost surprinse in teste, dar in ultimul timp camuflajul a inceput sa dispara, poate si pentru ca momentul lansarii se aproprie cu pasi repezi.

Interior BMW Seria 1

Cel mai recent, fotografii spion au imortalizat un M135i xDrive (da, va putea fi comandat si cu tractiune integrala) pe legendarul circuit de la Nurburgring iar habitaclul compactei bavareze nu mai avea nimic de ascuns.

Interior BMW Seria 1

In imaginile alaturate se poate observa planul general asemanator cu cel al noului Seria 3, inclusiv zona sistemului de climatizare sau partea tunelului median care incorporeaza selectorul cutiei de viteze, butonul de pornire/oprire a motorului, selectarea modurilor de condus si joystick-ul iDrive.

Interior BMW Seria 1

Deasemenea, pasagerii vor mai regasi aici cateva elemente de calitate superioara precum un volan imbracat in piele, un display generos pentru sistemul de infotainment si ceasuri de bord digitale, cel mai probabil oferite pe nivelurile de echipare si pe versiunile superioare.

Interior BMW Seria 1

Trecerea la tractiune fata a noului Seria 1 poate fi surprinzatoare dar aceasta decizie are si unele avantaje. Spre exemplu, pasagerii vor avea mai mult loc iar portbagajul va oferi ceva mai mult spatiu pentru bagaje.

Interior BMW Seria 1

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, BMW este asteptat sa lanseze noul Seria 1 in a doua jumatate a anului, cel mai probabil in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din septembrie.

Interior BMW Seria 1

Interior BMW Seria 1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Interior BMW Seria 1
mai multe