Nu s-a lasat si a mai fotografiat o data noul BMW M3 in fabrica. De data asta din fata

Nu s-a lasat si a mai fotografiat o data noul BMW M3 in fabrica. De data asta din fata
  • A fotografiat noul BMW M3 din fata
  • Grila verticala la fel ca si Concept 4
  • Motor de 3.0 litri twin-turbo cu cel putin 480 CP
Distribuie pe Facebook

Cel care, cu cateva zile in urma, a fotografiat noul BMW M3 pe linia de asamblare, aratand lumii intregi cum arata sedanul de performanta din spate, a mai reusit sa faca o poza. De aceasta data a surprins partea frontala.

Toti fanii constructorului bavarez de automobile, dar nu numai, asteapta cu sufletul la gura lansarea noii generatii M3. Data marelui eveniment nu a fost inca dezvaluita dar pe internet incep sa apara tot mai multe informatii si imagini cu sedanul de performanta de la BMW.

Recent, cineva a publicat o imagine facuta pe ascuns chiar in uzina brand-ului german, in care am putut studia cat de cat partea dorsala a unui M3 de ultima generatie. Din cate se pare, aceeasi persoana a mai facut o poza altui exemplar, de aceasta data din fata.

BMW M3 G80

Imaginea o poti vedea si tu mai jos, dar intelegem daca vrei sa te uiti in alta parte. Asta pentru ca cea mai mare frica a fanilor BMW tocmai s-a adeverit: noul M3, si implicit viitorul M4, va avea acea grila verticala introdusa recent de BMW Concept 4 la Salonul Auto de la Frankfurt.

Din cauza implementarii acestui artificiu de design, farurile au suferit si ele unele modificari, fiind mai inguste decat inainte.

BMW M3 G80

Poate specificatiile tehnice vor mai indulci putin gustul amar lasat de design-ul exterior al noului M3. Sedanul va fi echipat cu propulsorul de 3.0 litri twin-turbo, acelasi de pe noul X3 M si X4 M, doar ca in cazul sau va dezvolta 480 de cai putere sau 510 CP daca vorbim de versiunea M3 Competition.

Cel putin asta spunea cu ceva timp in urma Markus Flasch, seful diviziei de performanta al brand-ului din Munchen.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 24 Octombrie 2019