Nu te mai gandi atat la el. Intra AICI si vezi acum interiorul noului BMW Seria 5

Nu te mai gandi atat la el. Intra AICI si vezi acum interiorul noului BMW Seria 5
  • Viitorul BMW Seria 5 a fost surprins intr-o noua serie de teste
  • Ultimele imagini spion au ca actor principal versiunea GT
  • Pozele "trase" scot in evidenta interiorul masinii bavareze
Distribuie pe Facebook

Unul dintre cele mai asteptate automobile ale anului, noul BMW Seria 5 a fost surprins in teste cu (o parte din) interiorul la vedere.

Ca bavarezii de la BMW pregatesc o noua generatie a modelului Seria 5, ei bine... nu mai reprezinta niciun mister pentru nimeni. Ba dimpotriva: mai multe prototipuri ale viitorului automobil de clasa mare din Munchen au fost surprinse de-a lungul timpului in numeroase ipostaze si versiuni de caroserie.

Printre acestea se numara inclusiv controversata varianta Gran Turismo, fotografiata recent in teste alaturi de un camuflaj omniprezent. In ciuda caroseriei ascunse insa, cabina masinii cu pricina lasa la vedere cateva detalii extrem de interesante, precum design-ul consolei centrale sau cel al ceasurilor de bord.

BMW Seria 5 GT - Poze Spion

Tot cu ultimelor imagini spioni ale viitorului BMW Seria 5 descoperim si volanul in trei spite inspirat de ultima generatie a Seriei 7, model de la care va proveni inclusiv platforma CLAR realizata dintr-o combinatie de aluminiu, otel si fibra de carbon. Multumita noii arhitecturi, greutatea va cobori cu aproximativ 100 kilograme.

In ceea ce priveste propulsia, este de asteptat ca urmatorul automobil de clasa mare din Munchen - rival cu Audi A6, Jaguar XF, Lexus GS, Mercedes E-Class, si Volvo S90, sa ofere o gama variata de motorizari turbo pe benzina si motorina, cu patru, sase sau opt cilindri. Plus, bineinteles, diverse optiuni hibrid.

Conform informatiilor disponibile la acest moment, noul BMW Seria 5 va debuta in premiera mondiala chiar la inceputul lunii octombrie, atunci cand Salonul Auto desfasurat la Paris isi va deschide larg portile. Acum ramane de vazut daca bavarezii vor sosi alaturi de toate versiunile de caroserie sau doar impreuna cu varianta sedan.

BMW Seria 5 GT - Poze Spion

BMW Seria 5 GT - Poze Spion

BMW Seria 5 GT - Poze Spion

Sursa Foto: Motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW Seria 5 GT - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 1 Septembrie 2016