O fi mic, dar promite sa bata tot in segmentul lui. Noul Nissan Micra spionat inainte de prezentarea de la Paris

O fi mic, dar promite sa bata tot in segmentul lui. Noul Nissan Micra spionat inainte de prezentarea de la Paris
  • Noua generatie a Nissan-ului Micra a fost zarita inaintea premierei de la Paris
  • Supermini-ul va fi un rival direct pentru Kia Rio si Citroen-ul C3
  • Modelul va fi dezvelit oficial in 2017
Distribuie pe Facebook

Cea de-a 5-a generatie a Nissan-ului Micra a fost zarita in teste. Modelul care vine cu o noua infatisare si cu mai multe imbunatatiri va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Paris, de la finalul acestei luni.

Cu doar cateva zile inaintea Salonului Auto de la Paris, constructorii de automobile sunt in febra pregatirilor finale, pentru ca modelele pe care le vor prezenta in cadrul unuia dintre cele mai importante saloane auto din lume, sa le intreaca tuturor asteptarile.

2017 Nissan Micra

Asa se face ca viitoarea generatie a Nissan-ului Micra a fost zarita in timp ce era testata pe drumurile publice, cu foarte putine zile pana la acest eveniment. Supermini-ul de segment B este gandit ca un rival direct pentru proaspat-dezvelitul Kia Rio si pentru C3-ul celor de la Citroen.

2017 Nissan Micra2017 Nissan Micra

La nivel estetic, modelul japonezilor a fost complet redesenat, avand acum un aer mai sportiv. Caracterizat de un plafon inclinat, de spoiler-ul proeminent montat deasupra lunetei, dar si de manerele de deschidere ale usilor din spate incorporate in stalpul C, design-ul noului Micra a fost inspirat din conceptul Sway, prezentat anul trecut la Geneva.

2017 Nissan Micra

Pana in acest moment, constructorul nipon nu a publicat nicio informatie cu privire la gama de motorizari care isi vor face loc sub capota superminiului. Dar, avand in vedere ca a fost dezvoltat pe aceeasi platforma cu noua generatie a subcompactului Juke, s-ar putea sa imparta propulsoarele cu aceasta.

2017 Nissan Micra

Daca intr-adevar se va intampla asa, clientii noului Nissan Micra vor putea alege din mai multe motorizari mici, pe benzina sau diesel. In prima categorie intra propulsorul de 1 litru in 3 cilindri, sau cel de 1.6 litri turbo, in patru cilindri, pentru performante ceva mai sportive.

Pentru cei care prefera motorizarile diesel, constructorul japonez propune un singur propulsor, cel de 1.5 litri.

2017 Nissan Micra

Dupa cum spuneam mai sus, noul Nissan Micra va avea premiera la Salonul Auto de la Paris si va fi dezvelit oficial in 2017.

Sursa foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze 2017 Nissan Micra
mai multe