O noua Dacie este in lucru. Ce surprize pregatesc iar romanii?

O noua Dacie este in lucru. Ce surprize pregatesc iar romanii?
  • Fotografii spion au surprins un nou model Dacia in teste
  • Prototipul cu pricina este complet camuflat
  • Imaginile ne dezvaluie totusi o combinatie de Sandero si Captur
Distribuie pe Facebook

Dacia lucreaza la un nou crossover sau cel putin asta pare sa reiasa din urmatoarele fotografii. Fotografii spion ce surprind un prototip misterios, care combina partea frontala a unui Sandero cu posteriorul unui Renault Captur.

De cand a fost preluata de francezii de la Renault, Dacia se afla intr-o continua expansiune, compania de la Mioveni oferind la momentul actual un total de cinci game complet diferite.

Propunerea constructorului romanesc de automobile nu se va limita insa la modelele Logan, Sandero, Duster, Lodgy si Dokker, Dacia cautand noi solutii pentru pentru extinderea ofertei sale.

Dacia Crossover - Poze Spion

Cel mai bun exemplu in acest sens il reprezinta misteriosul prototip surprins recent de fotografii spion inautonews.com, ce lasa de inteles ca producatorul de la Mioveni ar putea sosi cu inca un crossover.

Detaliile cu privire la numele acestuia, date de lansare sau pretul de pornire lipsesc cu desavarsire, insa imaginile disponibile la acest moment indica o combinatie interesanta de Dacia Sandero si Renault Captur.

Conform presei internationale, modelul cu pricina va reprezenta o alternativa mai ieftina la Nissan Juke, Opel Mokka si Peugeot 2008, iar prima sa oprire va avea loc pe pietele emergente din America de Sud si India.

Totusi, cu putin noroc, viitorul produs al constructorului romanesc de automobile va ajunge si pe Batranul Continent, alaturi de binecunoscutele motorizari regasite in si echiparea modelelor Logan, Sandero, Duster, Lodgy si Dokker.

Mai multe informatii referitoare la misteriosul prototip surprins in aceste fotografii spion speram sa aflam in cursul anului viitor. Pana atunci, suntem curios: tie cum ti se pare ideea lansarii unui nou crossover Dacia?

Dacia Crossover - Poze Spion

Dacia Crossover - Poze Spion

Dacia Crossover - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 9 Decembrie 2014