Opel a uitat de fotografiile publicate anterior si scoate in teste un... Ampera-e camuflat

Opel a uitat de fotografiile publicate anterior si scoate in teste un... Ampera-e camuflat
  • Noul Opel Ampera-e debuteaza la Paris
  • Automobilul german ofera un motor electric de 204 CP
  • Viteza maxima se ridica la 150 km/h
Distribuie pe Facebook

Chiar daca nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni, noul Opel Ampera-e a fost surprins recent in teste... alaturi de o caroserie partial camuflata.

Mult a fost, putin a mai ramas. Anuntat cu surle si trambite chiar la inceputul acestui an, noul Opel Ampera-e se pregateste acum pentru prima sa aparitie in public.

Inainte insa de a da buzna in cadrul Salonului Auto desfasurat la Paris in perioada 1 - 16 octombrie, viitorul model cu propulsie electrica din Russelsheim a fost scos in teste...

Opel Ampera-e - Poze Spion

... alaturi de o caroserie partial camuflata, spre surprinderea tuturor, intreaga planeta stiind deja la ce anume sa se astepte de la versiunea germana a Chevrolet-ului Bolt.

Si daca tot veni vorba despre autoturismul american, tinem sa reamintim ca noul Opel Ampera-e va imprumuta de la acesta inclusiv componenta tehnica si nu doar cea estetica.

Drept urmare, viitorul model cu propulsie electrica din Russelsheim va fi pus in miscare tot de un motor capabil sa livreze rotilor undeva in jurul a 200 de cai putere.

Opel Ampera-e - Poze Spion

Conform informatiilor anterioare, versiunea germana a Chevrolet-ului Bolt va avea nevoie de numai 3.2 secunde pentru a accelera de la 0 la 50 de kilometri pe ora.

Ecuatia 80 - 120 km/h isi va gasi rezolvarea dupa doar 4.5 secunde, pe cand viteza maxima va fi de 150 kilometri pe ora, se mai arata in comunicatul oficial de presa.

Autonomia a fost lasata pentru moment deoparte, insa majoritatea vocilor sustin ca noul Opel Ampera-e va putea parcurge pana la 322 km cu o singura incarcare a bateriei.

Opel Ampera-e - Poze Spion

Fiindca se apropie cu pasi repezi, tinem sa reamintim ca viitorul model cu propulsie electrica din Russelsheim mai propune si un interior cu cinci locuri, plus tehnologii de ultima ora.

Printre dotarile pe care versiunea germana a Chevrolet-ului Bolt le va pune la dispozitia clientilor sai se va numara, de exemplu, si ultima generatie a sistemului de infotainment IntelliLink.

Nu vor lipsi insa din meniu, de asemenea, nici tehnologia Opel OnStar, conexiunea wireless sau compatibilitatea cu aplicatiile Apple CarPlay, respectiv Android Auto.

Opel Ampera-e - Poze Spion

Sursa Foto: Motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Opel Ampera-e - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 2 Septembrie 2016