Peugeot pregateste deja concurentul pentru Volkswagen-ul Golf. Viitorul 308 a fost surprins purtand foarte putin camuflaj

Peugeot pregateste deja concurentul pentru Volkswagen-ul Golf. Viitorul 308 a fost surprins purtand foarte putin camuflaj
  • Peugeot pregateste deja noua generatie a modelului 308
  • Modelul a fost surprins in timp ce era testat in sudul Europei
  • Printre imbunatatiri se numara o parte frontala redesenata si o gama de motorizari noua
Distribuie pe Facebook

Noua generatie a Peugeot-ului 308 a fost surprinsa in timp ce era testata pe drumurile publice din Europa, purtand putin camuflaj, si dandu-ne ocazia sa vedem modificarile cu care vor francezii sa atace segmentul hatchback-urilor compacte.

Generatia actuala a Peugeot-ului 308 a primit de-a lungul anilor nenumarate laude, printre care si titlul de Masina Anului in 2014. Modelul a fost apreciat pentru simplitatea consolei centrale, design, economia de carburant si nu in ultimul rand pentru manevrabilitate.

2017 Peugeot 308

Cu noua generatie insa, constructorul francez vrea sa duca lucrurile si mai departe si sa dezvolte un concurent serios pentru Volkswagen-ul Golf si pentru Ford-ul Focus, care au castigat teren serios in segmenul hatchback-urilor compacte.

2017 Peugeot 3082017 Peugeot 308

Din fotografiile alaturate putem observa ca noua generatie a 308-ului vine cu o parte frontala redesenata, atat la nivelul farurilor, grilei si spoiler-ului. In timp ce lateralul a ramas deocamdata neschimbat, spatele s-ar putea sa primeasca un set nou de stopuri, care vor avea aceeasi forma, dar un interior schimbat.

2017 Peugeot 308

Modificarile majore vor surveni sub capota si la interior, acolo unde inginerii francezi vor fi nevoiti sa resusciteze gama de motorizari pentru a fi competitiva in segmentul mai sus amintit. In ceea ce priveste habitaclul, noul 308 ar putea primi cateva imbunatatiri vizuale, fara sa afecteze insa planul general al interiorului.

2017 Peugeot 308

Constructorul francez ar putea sa prezinte noua generatie a modelului 308 la Salonul Auto de la Paris de la inceputul lunii viitoare, sau cel mai tarziu la Salonul Auto de la Geneva de la inceputul lunii martie a anului viitor.

2017 Peugeot 308

2017 Peugeot 308

Sursa foto: Autoevolution

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze 2017 Peugeot 308
mai multe