Peugeot-ul care a pus pe jar intreaga planeta. Cum arata misteriosul automobil francez

Peugeot-ul care a pus pe jar intreaga planeta. Cum arata misteriosul automobil francez
  • Peugeot-ul care a pus pe jar intreaga planeta
  • Cum arata misteriosul automobil francez
Distribuie pe Facebook

Respectivul prototip ar putea reprezenta, de ce nu, punctul de plecare al primului SUV cu alura de Coupe din istoria Leului.

Fotografiat, de curand, in partea de nord a Europei, urmatorul Peugeot 308 a reusit sa declanseze o adevarata isterie in on-line. Pe scurt, nimeni nu stie, cu exactitate, care este treaba cu acest exemplar scos, de francezi, in teste, astfel ca toata lumea incearca sa ghiceasca scopul si misiunea automobilului cu o caroserie in cinci usi.

In timp ce unii afirma ca respectivul prototip, ce are la baza generatia anterioara a modelului proiectat pentru a concura impotriva lui Volkswagen Golf Variant, va da nastere unei versiuni crosswagon a actualului 308, altii sustin ca acesta joaca rolul de banc de teste pentru cateva dintre piesele viitorului 3008.

Neobisnuit Peugeot 308 SW ar putea reprezenta, totodata, si punctul de plecare al primului SUV cu alura de Coupe din istoria Leului, care va ajunge in showroom-uri sub denumirea de 408 sau 4008, in functie de fiecare sursa in parte. Oricare ar fi adevarul, francezii au facut o treaba exceptionala cu ascunderea adevarului.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 24 Martie 2022