Porsche nu a glumit cand a spus ca lanseaza un Cayenne Coupe. Asa arata acum rivalul lui Audi Q8 si BMW X6

  • Porsche lucreaza la un rival pentru Audi Q8 si BMW X6
  • Noul Cayenne Coupe a fost surprins in teste partial camuflat
  • Debutul oficial va avea loc inainte de sfarsitul lui 2019
Distribuie pe Facebook

Primul Cayenne Coupe din istoria Porsche a fost surprins de curand pe strazile Germaniei, in compania unui minimum de camuflaj. Versiunea de productie ar putea ajunge in showroom-uri chiar inainte de sfarsitul anului viitor.

Lansat pe piata in urma cu mai bine de un deceniu si jumatate, in cursul anului 2002, primul SUV din istoria companiei Porsche se pregateste sa primeasca o noua versiune de caroserie. Este vorba despre o varianta Coupe, proiectata pentru a concura impotriva unor automobile precum Audi Q8, BMW X6 si Mercedes GLE... Coupe, evident.

Sub capota, urmatorul model din Stuttgart ar putea adopta doar motoare pe benzina, informatiile disponibile la momentul de fata vorbind doar despre un V6 de 440 CP si un V8 capabil sa produca pana la 550 CP. In ambele cazuri puterea maxima va fi livrata tuturor celor patru roti, prin intermediul unei transmisii automate cu opt rapoarte.

De altfel, primul Cayenne Coupe din istoria companiei Porsche va imprumuta inclusiv cateva din caracteristicile estetice ale versiunii "normale", cu mentiunea ca partea posterioara a SUV-ului proiectat pentru a concura impotriva unor automobile precum Audi Q8, BMW X6 si Mercedes GLE... Coupe va avea parte de propria identitate.

In cazul in care zvonurile care circula in prezent se dovedesc a fi adevarate, atunci urmatorul model din Stuttgart va ajunge in showroom-uri inainte de sfarsitul anului viitor. Pana atunci, fotografii spion au reusit sa surprinda in teste, pe strazile Germaniei, un prototip partial camuflat, care ne ofera buna impresie despre cum va arata varianta de serie.

Porsche Cayenne Coupe - Poze Spion

Porsche Cayenne Coupe - Poze Spion

Porsche Cayenne Coupe - Poze Spion

Porsche Cayenne Coupe - Poze Spion

Porsche Cayenne Coupe - Poze Spion

Porsche Cayenne Coupe - Poze Spion

Porsche Cayenne Coupe - Poze Spion

Sursa Foto: Autocar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Porsche Cayenne Coupe - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 10 Iulie 2018