Porsche publica primele imagini oficiale ale noului 991 Facelift

Porsche publica primele imagini oficiale ale noului 991 Facelift
  • Porsche publica primele fotografii oficiale ale noului 991 Facelift
  • Modelul german aduce cateva modificari la nivelul spoilerelor si capotei motorului
  • Principala noutate a interiorului o reprezinta volanul in trei spite
Distribuie pe Facebook

Nu te entuziasma insa prea tare: fotografiile cu pricina surprind exclusiv prototipuri extrem de bine camuflate si nu sunt insotite de nici un fel de informatie de ordin tehnic.

Dupa zeci de poze si filme spion, in care au fost prinsi cu mata-n sac si cioara vopsita, germanii de la Porsche au recunoscut intr-un final ca pregatesc un facelift pentru actualul 911 - cunoscut sub numele de cod 991.

Ba mai mult de-atat, oficialii companiei auto din Stuttgart au publicat inclusiv o serie de fotografii ce surprind atat in detaliu, cat si in ansamblu versiunea imbunatatita a popularului lor automobil de inalta performanta.

Marea problema? Toate imaginile in cauza aduce in centrul atentiei prototipuri extrem de bine camuflate insa, chiar si asa, cateva dintre modificarile aduse caroseriei sunt mai mult decat vizibile.

Porsche 991 Facelift - Poze SpionPorsche 991 Facelift - Poze Spion

Pe langa spoilerele restilizate si evacuarea montata central, de care precizam si anterior, noul Porsche 991 Facelift se distinge de modelul actual si prin cateva schimbari interioare, precum volanul ce incorporeaza cele patru setari ale modului de rulare.

Despre gama de motorizari nu avem inca nici un fel de informatie oficiala, insa exista numeroase zvonuri care afirma ca versiunea imbunatatita a popularului automobil german de inalta performanta va adopta tehnologia turbo.

3.0 litri si 365 cai putere sunt cifrele si numerele zvonite pentru modelul de baza Carrera, in timp ce varianta Carrera S ar putea gazdui in compartimentul motor undeva in jurul a 414 CP dintr-o capacitate cilindrica inca nedezvaluita.

Cum va arata insa realitatea ramane sa descoperim in toamna acestui an, atunci cand noul Porsche 991 Facelift va debuta in mod oficial, cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Frankfurt in perioada 19 - 27 septembrie.

Porsche 991 Facelift - Poze Spion

Porsche 991 Facelift - Poze Spion

Porsche 991 Facelift - Poze Spion

Porsche 991 Facelift - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Porsche 991 Facelift - Poze Spion
mai multe