Poza tocmai a aparut pe internet. Acum toata lumea stie cum arata interiorul noului DEFENDER

Poza tocmai a aparut pe internet. Acum toata lumea stie cum arata interiorul noului DEFENDER
  • Este prima imagine cu interiorul noului Defender
  • Lansarea oficiala va avea loc pana la finalul acestui an
  • Off-roader-ul va avea ceasuri de bord complet digitale
Distribuie pe Facebook

Land Rover Defender revine in lumina reflectoarelor pana la finalul acestui an, iar primele imagini oficiale cu prototipul din timpul testelor au fost deja publicate pe internet. Acum avem ocazia sa aruncam in premiera o privire in interior.

Alaturi de Mercedes-Benz G-Class, Land Rover Defender este unul dintre cele mai capabile si populare off-roadere din lume. Dupa 67 de ani in care nu a fost intrerupta nici macar o data, productia modelului britanic a fost oprita la inceputul anului 2016.

De atunci, inginerii Land Rover lucreaza incontinuu la o noua generatie iar lansarea oficiala va avea loc pana la finalul acestui an. Din declaratiile anterioare, facute de reprezentantii Land Rover, stim ca noul Defender va fi mai bun ca oricand, va avea foarte multe sisteme de siguranta, isi va pastra capabilitatea in off-road si forma patratoasa care l-a consacrat si va fi oferit in doua versiuni de caroserie.

Primele imagini cu prototipul in teste au fost publicate de Land Rover la finalul anului trecut iar acum, multumita unui utilizator al platformei Twitter, putem arunca in premiera o privire in habitaclul celebrului off-roader.

Interior Land Rover Defender

Se poate observa ceasurile de bord complet digitale, selectorul cutiei de viteze cu un design nou, ecranul sistemului de infotainment, un ornament metalic in partea dreapta a bordului si volanul in centrul caruia a fost inscriptionat numele modelului.

Distribuie pe Facebook
mai multe